| Anonima1000 a întrebat:

Daca iubitul meu imi pune mana pe sani acestia se lasa? PS: Nu doar pune mana...

10 răspunsuri:
| Vennuss a răspuns:

Nu,nu se intampla nici daca te trage putin mai tare, nici daca intretineti relatii sexuale! Sanii se lasa in functie de marimea lor(adica daca sunt prea mari se lasa pur si simplu nu daca ii atinge cineva), de la sutien si de la varsta inaintata!

| DroGhys a răspuns:

Nu ti se lasa nici un san! Si cum adica nu doar pune mana? Sa nu imi zici ca...

| Emysul97 a răspuns:

Nu se lasa ci se inrotunjesc frumos mai ales daca se joaca cu ele. se vor lasa cand vei alapta

| ionut7782 a răspuns:

Orice iti face sani tai nu se vor lasa decat dupa prima sarcina cand vei incepe sa alaptezi copilul.Nu mai asculta toate prostiile.

| Anonima1000 explică (pentru DroGhys):

Sa nu iti zic ca ce?

| ridhimagupta a răspuns:

Nu au cum sa se lase se vor lasa de la sutien, sau daca sunt prea mari cum ii am eu

| xCatastrophe a răspuns:

Sanii se lasa cand muschii care ii sustin nu sunt "in miscare" adica daca porti mereu sutien si se vor mai lasa dupa ce iti vei alapta copilul si odata cu varsta.
Poarta cat se poate de rar sutienul, e mai bine pentru ei.

| RAY a răspuns:

Sanii se lasa din alte motive nu ca iubi tau isi pune mana pe ei

| Anonima1000 explică (pentru ridhimagupta):

Eu am inteles ca e bine sa porti sutien si bustiera ziua ca sanii sa nu se lase.

| ridhimagupta a răspuns (pentru Anonima1000):

Sincer am purtat bustiera si nu o suportam o dadeam jos acum fiecare cu care se simte mai bine depinde si de bustiera pe care o porti iar sanii se vor lasa oricum cand vor creste