La rupt pe micut. Se duce in cap. Si tu de ce l-ai lasat sa-ti faca daca stii ca nu esti bine?
Scuza-ma dar...de ce Doamne iarta ma ai permis asta? Nu ti-a fost si tie jena sa stii ca ai o boala contagioasa?
Da, normal ca il afecteaza
Raspunsul corect este un categoric bineinteles ca DA. In astfel de cazuri/situatii barbatii pot dezvolta o forma de candidoza bucala. Sanatate!
Zi-mi, te rog, ca nu stiai asta si inainte de a-l lasa.
Evident ca afecteaza.
Da, dar nu îți fa griji! Sunt niste pastila la farmacie, 7lei pastila, și se ia una pe săptămână de ambi parteneri! Eu am urmat tratamentul o lună
În primul rând e foarte urât că nu te gândești la iubitul tău.
Tu nu ești conștientă că nu sunt indicate contactele sexuale atunci când ai o astfel de boală?
Cum te-ai simți dacă iubitul tău ar avea o boală cu transmitere sexuală și nu ți-ar spune, și să aibă și contacte sexuale cu tine?
Spune-i adevarul, trebuie să urmeze și el un tratament.
In nici un caz,doar fabule si aberatii,nu se cunosc cazuri de acest gen reale,doar presupuneri sau vorbe aruncate in vant,de genul''hai sa facem pe destepti'' (ma refer la doctori), din punct de vedere patogen, microbi de la nivelul bucal sunt distrusi de functiile erective ale vaginului, deci mai pe scurt improbabil sa existe asa ceva, vorbim de doua cavitati total diferite.care nu au nmic in comun, asta inseamna ca nici macar bolile asemantoare.dar poti face in cel mai rau caz un herpes vaginal, care acela de multe ori il faci si de la transpiratie, igiena sau lenjerie intima de foarte proasta caliltate
Candida parca! Scuze pentru întârziere nu am mai intrat de mult
anonim_4396 întreabă: