anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca iubitul tau ar incepe sa miroasa din ce in ce mai urat si totusi el nu ar face nimic sa opreasca mirosul, ce ai face?

17 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cred ca i-as batea un oarecare apropo, si daca nu s-ar prinde, sau n-ar actiona l-as lasa in pace, pana va lua singuri masuri.

| Luizzaa a răspuns:

Ce sa fac? ii spun sa se faca prieten cu sapaunul

| Narfundo a răspuns (pentru Luizzaa):

Daca el ar deveni violent si ar spune ca i-ai ranit sentimentele, atunci ce facI?

| Narfundo a răspuns (pentru Adry05):

Ai continua sa iesi cu el? Sa te vada lumea cu un imputit? HA?

| anonima94doll a răspuns:

Iai da la cea mai apropiata sarbatoare un sapunbig grin

| CLDaraBomMinzy a răspuns:

Depinde a ce miroase!

Dacă miroase la alcool îl părăsesc dacă nu se lasă.
Da că miroase a țigară încep să plâng ca o proastă până se oprește din fumat.
Dacă miroase a gunoi înseamnă că i-a murit familia, deci a umblat prin gunoaie.rolling on the floor

Abh
| Abh a răspuns:

I-as spune sa se spele.

| mona a răspuns:

L-as baga in vana si l-as freca cu peria...glumesc,i-as spune in fata ce ma deranjeaza

| Originaly a răspuns:

Zii verde in fata, parerea mea nici imputit nu trebuie sa stea, si cu iubita langa tine, nu mai suntem pe vremea lu Ceasca.Rusinos!

| Vokii a răspuns (pentru Narfundo):

Nu cred că i-ar răni sentimentele dacă îi spune să se spele. rolling on the floor

| darrio2007 a răspuns:

Are probleme cu sapunul? Pune-i conditii.Ori se spala ori adio.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fa o gluma pe seama aceasta sau o remarca.
Ii poti spune ca ai avut o prietena care sa despariti de iubitul ei pentru. ca in ultimul timp mirosea foarte urat si nu avea grija de el sau gasesti tu inventezi ceva.

| irrumator30 a răspuns:

Propune-i o intalnire privata cu apa si sapunul in cada de vana/cabina de dus. Daca refuza, paraseste-l/o!

| AndyLavy a răspuns:

As vbi cu el l-as convinge sau l-as manipula in asa fel incat sa intre sa faca un dus laughing

| AndyLavy a răspuns:

Sau.daca ar fi vara, l-as convnge sa iasa afara in curte sa ne jucam cu futunul laughing sau sa mergem la piscina sa innotam tongue

| Bolton a răspuns (pentru CLDaraBomMinzy):

Sau ii spui mai simplu : "Beibi, puti."

| CLDaraBomMinzy a răspuns (pentru Bolton):

rolling on the floor