Nu e posibil sa-l fi castrat, dar e posibil sa-l fi lasat infertil. Varsatura cu sange nu este de la lovitura, poate daca urina cu sange.
Ok raspunsul meu serios este ca te-a mintint. A castra pe cineva de gen masculin inseamna a-i taia testiculele, orice barbat din lumea asta s-a lovit macar o daca la... si crede-ma nici unu n-a scuipat sange.Nu are nimic de-a face testiculele cu scuipatul sangelui crede-ma!
La asa intrebare, cu siguranta vei primi cel mai serios raspuns.
Sa nu uiti sa pui si sare cand ii pui oo-le la fript
LoL
Incerc sa ma abtin! PAi nu prea are cum de la un shut sa plece cu...in buzunar
Nop stai linistita ca nu l-ai castrat, in cel mai rau caz i-ai dat ceva dureri mai mari de cap si de oua! isi revine intr-un tarziu dar cert este ca nu se va mai apropia asa usor de tine(iti garantez) iar daca o va face va fi doar sa iti rupa capu(EU ASA AS FI FACUT...SORRY)
De castrat nu, dar da, e posibil să rămână infertil.
Ori te-a minţit că a scuipat sânge, ori dacă chiar s-a întâmplat asta, e o problemă gravă dar care nu are legătură cu lovitura recepţionată sub centură.
În altă ordine de idei sunt în asentimentul userului crissnebb83 şi să fi fost în locul lui, imediat ce-mi reveneam măturam cu tine pe jos.
Spor!
Ce zici de un spit zona ovarelor? Numai asa o sa intelegi prin ce a trecut acel baiat. Sunt sigur ca nu vei sangera pe gura din cauza asta, dar sunt sigur ca vrei lacrima pe ochi.
Nu l-ai castrat dar e foarte grav am mai auzit ca au mai scuipat alti sange de la lovituri sub centura. Important este de ce l-ai locit ca daca se sjunge in instanta nu o sa poti sa spui"Mi-a dat unu la fund" ca dupa aia iese rau de tot pentru tine.
Testiculele sunt organe vitale. Si e ca la pricare alt organ care daca e foarte afectat duce la scuipatul sangelui. Poate o sa ti se intample sa ii faci asta unaia. Se vazi dupa aia omor ce iti da. Sau daca il lasi impotent te de in judecata sa ii dai bani sa face operatie+pagube morale. Eu asa as face. Si dupa aia la prima greseala fata de mine a ei o sa zaca pe jos.