Nu are nimic daca l ai repetat a doua zi. Daca suspectezi o sarcina - mai ales una de aproape 3 luni- rezultatul va fi concludent daca faci testul cum trebuie. Poti sa mergi la un ecograf sau sa faci analize de sange ca sa scapi de orice dubiu. Numai bine
Am scris 11 saptamani si nu am zis ca e confirmata. Am intrebat daca e corect cel de al 2 lea test avand in vedere ca am facut altul si ziua precedenta.
Du-te la medicul ginecolog sa te consulte si-ti spune pe loc, daca esti gravida sau nu, ca la 11 saptamani se simte sarcina foarte-foarte bine.
Saaaauuu... mergi si fa-ti o analiza de sange. se numeste BETA HCG si o sa iti spuna 100% daca esti insarcinata sau nu.
Deci, conform intrebarilor tale:
- nu ai avut contacte sexuala din ianuarie
- ai avut 3-4 menstruatii de atunci
- ai facut 2 teste de sarcina
- ai facut ecografii abdominale
- nu ai niciun semn de sarcina vizibil dupa 3-4 luni
si totusi te intrebi daca esti insarcinata inca? De ce nu te duci tu la un control la ginecolog si termini cu intrebarile astea? Si sa nu te mai atingi de vreun barbat pana nu poti suporta consecinta unui act sexual?
Eu zic sa se duca la spitalul de nebuni decat la un doctor ginecolog)
Esti exasperantă. Decât să dai banii pe teste inutile mai bine ai merge la in psiholog. Şi NU mai face sex in viata ta daca eşti in halul asta de paranoică. Si NU mai posta întrebări cretine pe aici că ne-am săturat.
anonim_4396 întreabă: