Lasati naiba intrebarea asta si raspundeti la alteleasta a fost pusa doar sa vad ce zic fanele lu` ala micu`)
Idem Johnny "headshot") daca nu i-as intoarce spatele si as pleca mai departe...
I-as zice ca e un fatalau si arata ca unu'. si sa rezolve acesta problema. (totul fiind zis pe un ton ca intre prietenii)
Justin Bieber e un mare fraier fara talent. Fetele il plac pentru,, frumusetea lui''.Eu una il detest si daca l-as vede nu miar pasa
Hmmm las intreba cum face oralu da de unde. i-as baga un castravete in nas si las tunde la chelie. as trece p langa el neobservata
N-as face nimic. E un, mai bine nu zic ce ca nu vreau sa jignesc pe nimeni. Nici macar pe oamenii pe care ii detest din tot sufletul si inima mea. Ce sa-i faci, nu poti suporta pe toata lumea. Eu una nu il pot suporta pe Biberon. Asta e.
Daca las vedea pe Justin Bieber in realitate maine, cred ca as lesina, mas trezi si o sa cred ca nu e realitate!
Sincer, daca imi puneai intrebarea asta acum 1 an, iti spuneam ca as lesina... dar acum iti spun ca m`as duce si as face o poza cu el ♥
ღArySოﺁℓεღ întreabă: