anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca mama ma duce la inml sa vada cand am avut ultimul contact sexual si eu l-am avut acum 2 luni, acestia pot vedea? Va rog,

16 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Nu pot vedea CAND ai avut ultimul contact sexual, ci doar daca ai avut contact sexual pana acum.

| Freya1 a răspuns:

Pai acum hotarastete ai fost violata sau ai facut de buna voie.

| HadesSs a răspuns (pentru Freya1):

A facut sex iar acum de frica ce o sa zica parintii vrea sa zica ca a fost violata laughing

| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu o sa poata sa zica mamei tale cand a fost ultima partida, ci doar daca mai esti virgina sau nu.

| Freya1 a răspuns (pentru HadesSs):

Da si eu cred da nu se gandeste ca se lasa cu puscarie.

| Alle22Alle22 a răspuns (pentru Freya1):

Nici ea nu stie?

La cum gandeste, mai mult de 14-15 ani nu are.

| Freya1 a răspuns (pentru Alle22Alle22):

Da da vezi tu ca nu e primul caz.Vine una ce se teme de măsa ca s-a culcat cu cineva si o da de pereti, sau vrea sa se razbune pe vriunul si se plage pe la tv sau pe net ca a violato si face omul puscarie nevinovat pentru niste caprici de copil razgaiat.

| mihai69 a răspuns:

Păi... a fost contact sau... viol? http://www.tpu.ro/......-mai-sunt/
Ori tu de fapt te-ai coțăit de bună-voie, dar acum vrei să declari că a fost viol?

Da. Aşa este. Ai dreptate. Cum pot unele sa faca asta când au făcut ele de bună voie...

| Freya1 a răspuns (pentru mihai69):

Te-ai coțait laughing

| mihai69 a răspuns (pentru Freya1):

Nu eu!

| Freya1 a răspuns (pentru mihai69):

Nu tu, am zis de cum ai spus scuze ca nu am pus ghilimelele...Era tare expresia laughing

| Andreea5668657 a răspuns (pentru Freya1):

Stai calma ca nu intra nimeni la puscarie, am scris asa la intrebarea aia cu violul doar ca sa imi raspunda cineva mai repede

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Castravetii sunt mult mai gustosi in salata.winking laughing