| AndreeaCristina31 a întrebat:

Daca menstruatia vine prin data de 14-15-16 a luni..care e perioada cea mai optima pentru o relatie sexuala fara frica unei sarcini nedorite?

7 răspunsuri:
| TheAvenger00 a răspuns:

Buna!

Foloseste prezervativul si poti sa ai relatii sexuale fara risc in orice perioada a anului.happy

Ciao!

| MadaSweet18 a răspuns:

Prima saptamana dupa ciclu menstrual, atunci nu ai nicio sansa sa ramai gravida.

| grab a răspuns (pentru MadaSweet18):

Si daca ramane, ii platesti tu avortul?

dra Andreea,
din punctul tau de vedere ar fi bine sa folositi prezervativ, stiu ca pe el il jeneaza dar trebuie sa accepte si raspunderea nu numai placerea.
Cat despre metoda calendarului nu te baza pe ea 100% nici macar 5 zile pe luna.
Sunt chestii si chestii, stiu colege de serv care cu calendarul in mana au imbogatit ginecologii la chiuretaje si popii la spovedanii.
Cu mama ta ai vorbit?
Stima!

| HueyFreeman a răspuns:

Pezervativ si/sau anticonceptionale.

| NnDWtf a răspuns (pentru grab):

Nu ramane prietene, daca are ciclu regulat, nu stiu ce femei ai tu pe la serviciu, dar nu cred ca ovarele lor elibereaza 12371 ovule pe luna.

| grab a răspuns (pentru NnDWtf):

Mai sa fie cum zici tu, si sa tina metoda asta de prima saptamana cu 0 riscuri! Tot succesul ii dorim!

Dar ce ne facem cu restul de 3 saptamani? Acceptam riscurile din ce in ce mai mari? Cumparam prezervative? Daca tot cumparam prezervative cumparam la pachet de 12 ca iesim mai ieftin, nu?

Sa nu devina un fel de poker treaba asta. Vede ca ii ies cateva maini bune si apoi joaca din ce in ce mai increzator pana cand i se descentreaza astrele si BUM!

Stii ce dureros e sentimentul "mie nu mi se poate intampla" + "de ce tocmai mie, nu trebuia!" big grin

Bafta!

| biscuitiii a răspuns:

Cu 5 zile înainte să îți vină.