Dupa parerea mea nu! din contra persoanele de sex feminin care fac uz de pastile anticonceptionale sunt predispuse la ingrasare din cate stiu eu! dar e sanatos sa faci sex din cand in cand o data pe an sau de doua ori e destul de putin sincer! pentru alte nelamuriri scriemi tot aici
Ce daca e plecat in Italia, poti sa ai o viata sexuala foarte activa cu alt cineva.
Nu.Ma mir cum rezisti. Cred ca te satisface la maaxim de il astepati atat.
Kteodata da, kteoadata nu...il astept fiindca il iubesc si e 1 barbat c ma facutf femmeie sin plus a dovedit e serios si e pe placul meu
Am luat anticonceptionale dar le-am lasat.m-am ingrasat 4 kg poate zic eu din cauza uscaturilor gen parizer, paine si lasat de tigari, dar poate si din cauza stresului kmi caut un loc de munca.cand mananc gatit slabesc...
Nu are absolut nici o legatura. Nu consumi atatea calorii in timpul sexului ca sa conteze cu adevarat
Incearca sa mananci sanatos sa faci un pic de sport zilnic...si cu sexul nu stiu ce sa zic tu stii ce e cel mai bine pentru tine daca sa faci sau nu! peace
Am incercat sa mananc sanatos dar unde locuiesc nu pot gati si nu puteam manca decat paine si salam ca nu am avut frigider cred ca 2 luni...acum mananc cat de cat gatiti.mersi de sfat
Nu are cum sa te ingrase, si daca te-ai ingrasat ai facut-o pentru ca ai renuntat la fumat. Si dupa cum o zis si doctori si psihologi, nu lipsa fumului in sine te determina sa te ingrasi, ci simplu obicei de a duce mana la gura ( cu tigara ) si cum tigara nu e simti nevoia sa duci altceva, si mananci cate putin cate putin des si fara miscare se depune. App mi so spus ca eu am avut rabdare ca am facut 60 km cu 30-40 km/h dar tu wow, Sex de 10 ori pe an numa?:O Poi frate cat va tine, 2 ore o tura :O? De 10 ori pe luna e putin la 24 ani ( din nick, banuiesc ) pe an, Omg :O
AndrewTate7789 întreabă: