Cele 7 pastile maro (care se administreaza in continuarea celor 21 de pastile albe) nu contin absolut nimic, dar cu toate acestea se folosesc din simplul motiv de a tine evidenta zilelor de pauza in care se produce menstruatia. Rolul lor este cel de a evidentia momentul precis in care se incepe folosirea primei pastile AC de pe urmatorul blister. Prima pastila AC de pe urmatorul blister se adinistreaza incepand cu ziua urmatoare terminarii celor 7 pastile maro(placebo) indiferent de modul de desfasurare a menstruatiei. Prima pastila AC (alba) de pe blisterul urmator se administreaza in continuarea ultimei pastile maro chiar daca MENSTRUATIA nici n-a inceput sau chiar daca nu s-a terminat. Multa sanatate!
Pastilele maro de obicei se iau inainte de menstruatie sau dupa...acum intrebarea cea mai mare pentru tine ar trebuie sa fie de ce nu iti vine menstruatia?
Eu am terminat cele 21 de pastile ( pe cea 21 am uitat sa o iau și am luat din greșeală pastila maro în locul ei și când am văzut am luat-o pe cea 21) și acum continui cu pastilele maro. De obicei îmi venea menstruația la a 24 a pastila ( maro) și nu mi-a venit. În caz ca nu îmi vine când termin toate cele 28 de pastile ce este de făcut?
Daca nu iti vine consulta un medic sau cel putin un farmacist posibil sa fie careva dereglari...