| Iancu_Florentina_1992_dpnG a întrebat:

Daca nu m.am protejat niciodata si nu am ramas gravida... ar trebui sa-mi pun un semn de intrebare si sa dau fuga la un medic sa vad daca am vreo problema?

8 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Poate fi un noroc.
Poate fi o afecșiune.
Poate ai ovare polichistice.
Poate ai o problemă hormonală.
Nu se știe niciodată ar fi bine să faci un control de fertilitate să vezi cum stă treaba.

| DalyDanyOana a răspuns:

Da...ar trebui sa te consulte un medic..fiindca simtomeleapar dupa ceva timp..copilul in acest timp se dezvolta.iar daca esti tanara si parintii tai nu sunt de acord cu sarcina vei avea probleme mari daca copilil creste.iar in acest caz nu vei mai putea face avort

| Toxic0 a răspuns:

Sa dai o fuga la un medic, ca sa se clarifice situatia.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru DalyDanyOana):

Ea tocmai spune ca nu ramen gravida, deci nu e vorba de nicio sarcina

| MariaFcsb1 a răspuns:

Nu te ingrijora Dar nu strica sa faci o vizita la un medic:3

| Vix999 a răspuns:

Da, ti-as recomanda o vizita la medic. E posibil ca, corpul tau sa nu fi ajuns inca la maturitatea sexuala necesara conceperii unui copil dar este la fel de posibil si sa ai ceva probleme si e bine sa stii de ele din timp.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU neapărat!

Depinde de momentele în care ai făcut sex ( dacă erai sau nu în perioada cu fertilitate ridicată ), depinde de starea de sănătate a partenerului ( de cât de sănătoşi sunt spermatozoizii lui ), cu câţi parteneri ai făcut sex, dacă au ejaculat în vagin, etc.

Multe aspecte influenţează această situaţie.

Totuşi, POŢI să-ţi pui şi nişte semne de întrebare, mai ales dacă ai făcut sex ( în aceste condiţii ) cu mai mulţi parteneri ( şi tot nu ai rămas însărcinată ).

Dacă NU au ejaculat în vagin, atunci NU ai de ce să-ţi pui astfel de întrebări...

Oricum, după începerea vieţii sexuale, este INDICAT un control ginecologic ANUAL ( preventiv )!

Toate cele bune.