Dar ce prietena ai de va spuneti toate aceste lucruri
Nu ar trebui sa se puna problema de sarcina in acest caz, adica in cazul prietenei tale. Numai bine!
Șansele sunt foarte slabe dar totuși așteaptă să îi vina menstruatia altfel nu ai cum să sti
Sunt sanse de 10-15% sa ramana insarcinata. Deci spune-i prietenii tale, sa nu se mai joace cu focul, mai ales in perioada ovulatiei. Plus ca protectia cu prezervativ, te protejaza si de bolile cu transmitere sexuala.
Esti frumoasă rau in poza dar stii vorba aia...de frumoasa esti frumoasa, de desteapta esti frumosa. Esti trecuta de 16 ani sigur dupa poza, daca la varsta asta habar nu ai procesul reproducator cum se manifesta e clar ca e loc de îngrijorări. Pun pariu ca esti genul bad girl, gen tupeista si care te dai smart in fata baietilor si a altor fete dar trebuie sa vina unul ca mine cu teoria realitatii sa te joace in picioare.
Referitor la întrebarea ta extrem de grea, raspunsul e unul foarte clar rezultat din ecuatii foarte complexe de fizica cuantica si anume: NU! Daca individul stie sigur ca nu a ejaculat atunci sansele sunt 0!
Vreau să îți aduc la cunoștință că nu sunt eu în acea poză și da, am peste 16 ani, nu sunt minoră și i-am explicat în diferite moduri prietenei mele că nu e așa cum crede ea, dar ea este speriată din cauza faptului de a nu rămâne însărcinată
Și nu sunt așa cum mi-ai pus eticheta cum că sunt tupeistă și nu mai stiu eu ce
Mi.am dat seama tarziu de asta din răspunsurile pe care le.ai dat de.a lungul timpului pe site. Ti.am studiat puțin contul. Imi cer mii de scuze. Is eu dobitoc.
Buna, da, exista sansa. Dar nu doar de data asta, ci in general exista sanse de sarcina de fiecare data cand o face neprotejat
Sfat : sa foloseasca protectie pe viitor, de fiecare data!