Posibil.Sexul de obicei te calmeaza, dacă vrei sa îți uiti fostul eu îti recomand să ai mai multe ieșiri cu prietenii, încearcă alte hobbyuri, să încerci să mergi la o întalnire cu altcineva sau să mergi la un psiholog.
Ți se pare normal sa fi o tarfă doar că sa uiți pe cineva care te-a făcut să suferi?
Te-ai gândit că poate unul din acei băieți cu care tu faci sex poate sa se îndrăgostească de tine și să sufere din cauza ta? Cu ce sunt ceilalți băieți de vina de trebuie să sufere după urma ta? Oare nu te gândești că și ei sunt oameni, așa tarfă ești? Ție ți-ar convenii că cineva sa te folosească doar că sa uite de alta fata? Ce crezi că sunt băieți pansament pentru rănile tale emoționale.Cu așa gândire că tine, cred că sigur ești vreo tarfă, de asta te-a lăsat și fostul ăla.Sau daca l-ai lăsat tu l-ai lăsat că așa ești tu o tarfa care îi place să își bată joc.
Imagineazati că ai un băiat și alte fete fac cum vrei tu sa faci ți-ar convenii ia zi? Ți-ar conveni sa își bată joc așa de el cum vrei tu sa faci? Sex faci atunci când iubești persoana. Când te arunci in p***altuia fara să ai sentimente te asemeni cu o tarfă de pe Pulbli24 care face sex cu clienții și e plătită.Practic asta vrei sa fi că nu înțeleg?
Bănuiesc că ești poama buna de l-ai lăsat pe fostul,sau daca el te-a lăsat,a văzut el ceva rău in tine, că degeaba nu te-a lăsat. Fetita băieți nu sunt hârtia ta igienica sa o folosești cand ai tu chef și apoi să o arunci la WC.Invata sa prețuiești ce ai langa tine.Chiar nu vad rostul despărțiri tale cu fostul.Dar din întrebarea ta, reiese că tu ai fost aia cu probleme în relație nu el.
Ca sa raspund lui @Repcasandru9918377 pe care l-am ignorat si el pe mine dupa. Eu le-am spus clar baietilor ca nu doresc o relație cu ei ci doar sex, și au fost de acord, nici ei nu doreau relație.Practic nu se folosește nimeni de nimeni e cu acord comun.
Nu vei uita, Sexul nu e xa mâncatul și dormitul, nu poți trai fără mâncare și somn, dar fără sex se poate traiAi fi mai fericita sa te rogi Creatorului pentru un soț și sa îți ceri iertare pantei ce a fost în trecut.
Sigur îl vei uita pe fostul și vei fi foarte fericită cu bărbatul cu care vei face sex fără obligații.
Vei înflori ca femeie și vei radia de fericire cât timp vei fi cu el.
Timpul le revolta pe toate, crede-mă, că așa am pățit și eu cu fosta și nu, nu e greșit să faci sex cu cineva fără să ai relație, acum depinde doar de tine.
Buna.Si eu spun ca timpul le va rezolva.Stiu ca e foarte greu acum, dar daca te arunci pe drumul asta risti sa te simti si mai mizerabil din punct de vedere sufleteste.Nu poti vindeca o astfel de rana prin nevoi carnale.
Este o nevoie omeneasca, totuși îmi este greu ca poți uita pe cineva prin asta.
Poți să vorbești cu 100 de tipi și să o faci tot cu atâția, dacă nu poți trece peste cele întâmplate din fosta relație.
Încearcă să accepți ca ce a fost, a fost.
Să înveți să te prețuiești, sa lucrezi la relația cu tine, iar mai apoi sa cauți o persoana care sa te aprecieze la adevărată ta valoare.
Nu e nimic greșit în a face sex consensual, chiar și fără o relație.
Ai grijă însă la protecție!