| Pettte a întrebat:

Daca poate cineva sa ma sfatuiasca va rog. Azi am facut sex cu prietena mea. A fost protejat, dar si neprotejat de 3 ori (3 penetrari si atat, inainte de care m-am asigurat ca nu sunt ud, chiar spalandu ma inainte), iar dupa ultima am ejaculat afara. Are rost sa ii iau pastila de a doua zi sau nu (a fost a 4-a zi dupa menstruatie pentru ea in timpul actului)

Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
11 răspunsuri:
| KingOoO a răspuns:

Nu, nu are rost. Aia ii dai doar daca ai terminat inauntru. Repet "terminat inauntru".

| Pettte explică (pentru Violleta2022):

Multumesc mult! Deci, acum nu am de ce sa-mi fac probleme? De obicei folosim prezervativul, asta a fost o "exceptie"

Răspuns utilizator avertizat
| VoidEternal a răspuns:

Lichidul preejaculator conține spermatozoizi doar daca a avut loc o ejaculare cu câteva ore înainte și nu ai urinat între timp. Iar acest lichid nici măcar nu apare la orice bărbat, sau e in cantitate extrem de mică. Acestea fiind spuse, o sarcina nu e 100% exclusă. Doar extrem de puțin probabilă.

Vio, ca de obicei vorbește în plus dar în termeni absoluți. Ea nu concepe sa se poată înșela.

| Pettte explică (pentru VoidEternal):

Multumesc

suntserios
| suntserios a răspuns:

I s-a raspuns ei direct aici

https://www.tpu.ro/......pre-a-4-a/

:)

| Hyperion7 a răspuns:

Nu cred că e necesar

| dullcat a răspuns:

Eu inteleg ca acorzi funda raspunsului pe care vrei sa-l auzi, dar te sfatuiesc sa citesti cu atentie acest articol, atat tu cat si iubita, ca sa nu va mai aflati in acest scenariu pe viitor:

,, Sexul fără protecție este riscant indiferent de situație și poate duce la apariția unei sarcini nedorite în orice moment al ciclului menstrual, chiar și în timpul sau imediat după perioada menstruației. Foarte important de reținut este faptul că nu există un moment „sigur" al lunii, în care să poți face sex neprotejat și să nu riști să rămâi însărcinată, dar există momente în timpul ciclului menstrual în care femeia este mai fertilă și atunci sunt cele mai mari șanse de sarcină.

Mai mult de atât, în cazul unui ciclu menstrual scurt sau neregulat, riscul apariției unei sarcini nedorite este mai mare. Astfel, dacă vrei să eviți să rămâi însărcinată imediat după menstruație, folosește o metodă contraceptivă sigură, fie că este vorba de contracepție locală, prezervativ sau pilulă. '' - https://contracept-m.ro/blog/sex-neprotejat-dupa-ciclu/

| dullcat a răspuns:

Mai las si asta aici, ca va prinde bine sa stiti.

,, Poţi rămâne însărcinată înainte de ciclu: care sunt şansele?
Această situație este valabilă în cazul unui ciclu menstrual regulat care apare la 28 de zile de fiecare dată, în fiecare lună. Însă, același site medical explică faptul că ovulația poate să apară în ziua 10 (ziua 1 fiind considerară prima zi de ciclu) în cazul unui ciclu menstrual de 24 de zile, în ziua 14 (ziua 1 fiind considerară prima zi de ciclu) în cazul unui ciclu menstrual de 28 de zile sau în ziua 21 (ziua 1 fiind considerară prima zi de ciclu) în cazul unui ciclu menstrual de 35 de zile.

Trebuie să știi că spermatozoizii supraviețuiesc în medie între 3-5 zile în tractul reproductiv feminin, astfel că șansele de a rămâne însărcinată sunt foarte mari dacă faci sex cu 2-3 zile înainte de ziua ovulației. '' -https://www.eva.ro/......78451.html

Iar metoda retragerii nu este eficienta!

,, Metoda retragerii aruncă în joc o rată de eșec semnificativă. In termeni matematici, există probabilitatea ca în peste 26% dintre cazurile în care este folosită (1 din 4 contacte sexuale!), să apară o sarcină nedorită. Unul dintre factorii de risc lichidul preejaculator, care poate conține spermatozoizi perfect pregătiți să fecundeze ovulul și care poate fi eliminat încă din momentul în care bărbatul are erecție. Așadar, chiar dacă multe femei spun că partenerul se controlează foarte bine și ejaculează în exteriorul vaginului, aceasta nu este o condiție suficientă pentru a preveni apariția sarcinii. În plus, există situații în care bărbatul nu poate controla perfect momentul ejaculării. Dacă punem la socoteală și stresul cauzat de îndoieli și tragem linie, avem, fără îndoială suficiente dezavantaje ale folosirii acestui tip de protectie.'' -https://www.planificaneprevazutul.ro/metoda-retragerii/

| OmFiință1234 a răspuns:

Ignorând faptul că este greșit ce ați făcut voi acolo...

Dacă lichidul tău nu a ajuns în iubita ta nu are rost.

| belecoiu a răspuns:

Ba eu zic sa cumperi copete si conuri si dai drumul la project mbappe, asteptam update pe tiktok