Buna!
Cred ca pur si simplu isi doreste sa treaca cu vine peste bac, sa scape de aceasta grija apoi sa se dedice 100% relatiei. Asta e parerea mea.
Credem că nu ești un gentleman deloc... Dacă fata nu vrea cine ești tu să o forțezi?
Eu cred ca face asta pentru ca ii e teama si nu se simte pregatita. Daca ti la ea ii respecti decizia si o astepti pana cand e pregatita.
Nu trebuie fortata, vrea sa se pastreze virgina cat mai mult, are probleme mai importante pe cap cum ar fi admiterea la bac decat sa iti satisfaca tie nevoile fiziologice, e de apreciat oricum
Pai de vreme ce nu vrea sa faca sex cu tine, inseamna ca o face cu altul si asta e f sigur, or tu esti urat si nu ai sex apeal, nu ai nici un efect asupra ei.
Lasa sexul, mai bine du-te si cumpara-i o floare si ai grija de ea, las-o pe ea sa decida asta, nu mai insista, vei avea parte si de ''veverita'' dar toate la timpul lor.
Parerea mea este ca nu este pregatita ori ii este frica o sa o... si o sa o lasi
Frate, fata vrea sa invete sa ia BAC-ul si sa devina o persoana spre deosebire de tine nu ar mai trebui sa iti pese chestiile astea si sa iei exemplu de la ea.
Nu esti tu destul de convingator sau nu e ea pregatita.Alexandra spune ca trebuie sa ii demonstrezi ca o iubesti cu adevarat
Nici gand.Nu o forta atata.La inceputul relatiei nu e tocmai potrivit. Dupa ce va cunoasteti mult mai bine e permis acest pas.
linarkfts întreabă: