Una e sa se uite LA altele cand ii trec prin fata ochilor, alta e sa se uite DUPA ele.
E nesimtit! E o trasatura de caracter infecta!
Daca el procedeaza asa pe strada, de fata cu tine, nu vreau sa ma gandesc ce face fara stirea ta.
Daca cu vorba buna nu intelege, poate intelege cand gusta din propriul medicament. Fa si tu ca el. Te uiti dupa alti tipi si ii comentezi: "mama, ce muschi are ala!", "ce tatuaj marfa!"
Ca femeie, poti duce lucrurile mai departe chiar, te lasi abordata iar pe "iubit" il lasi sa se uite.
Loose the loser!
Oricât aș încerca să trec peste și să nu bag de seamă, nu pot, mie nu mi se pare normal și i-am zis. Și o zis ca doar se uită, doar nu o f***
Unde îi gasiti ma nene pe ăstia? Mitocani afemeiati? Ce varsta ai dar el?
Salut
Nu e normal ce face iubitul tău
Ți-o spun eu ca băiat, noi doi aveam aceeași vârstă(18)
Am avut tovarăși care mai aveau astfel de comportamente, aveau relații și când se ivea un moment sa stăm la masa undeva mai apărea o fata și ei se uitau dupa ele, făceau poze..etc
Tot ce pot sa-ti spun e că în prezent din toti băieții ăia 80%au înșelat sau pur și simplu s-au despărțit de iubitele lor
Am și eu o iubita și mi se pare o lipsă de respect sa mă uit așa după altele.îți pierzi demnitatea ca bărbat când te uiți așa după femei în timp ce ai una acasă.
Deci părerea mea e că ar trebui sa-l lasi, acum!
Din cate am înteles ai ajuns și la relații intime, daca îi spuneai sa așteptați după căsătorie mai rămânea cu tine? nup)
În prezent nu mai am foarte multi prieteni, am 5..fiecare are relație și e fericit..aia lalti care înselau nu știu pe unde au ajuns.
În grupul meu toți avem între 18-21 de ani.și dacă noi suntem destui de maturi sa nu ne batem joc de iubitele noastre..atunci iubitul tau la 25 de ani? Ce face?
Și eu mă mai cert uneori cu iubita mea, mai nou chiar mă cert mai des...dar nu am sa fac ce a făcut bărbatul tău
Cam asta am putut sa-ti spun
I-a o foaie și un pix și notează tot ce ți-a făcut până acum, ce nu ți-a convenit la el iar după trage o concluzie
Nu are rost sa pierzi timpul cu el, daca el face asta cu tine nu te gândești ce face când nu e cu tine?
Acum sa fim serioși, ție nu îți convine că se uită in general, nu că se uită când e cu tine..deci da..ai înteles ideea
Omul ăla nu are ce căuta cu tine Corina, cel mai bine e sa-l suni și să-i spui că încheiati.
După aia du-te și te recreează, chiar daca e greu doar fa chestii care te relaxează și uita de el
Ție ca fată îți vine foarte greu și înteleg dar trebuie sa o faci neapărat pentru că te distrugi așa
Noua ne vine mai ușor ca băieți.deci sa nu te gândești că o să-l faci sa sufere.
Și eu am foarte foarte multe pe cap în aceasta perioada, sunt pus la perete dar știu că o să fiu bine.
Deci nu te gândi ca va suferi pentru că e băiat mare se descurca
Atât am vrut să-ți zic, doar atât te rog citește și trage o concluzie și dacă e ceva sa-mi spui ce părere ai despre ce am scris eu aici. daca ai înteles ceva.
În final doar atât mai spun
Fa sport, concentrează-te pe tine, ai grija de tine atât fizic și mental și sper că peste un anumit timp să găsești persoana potrivita.
Omul ăla e praf. Ciao
M-ai făcut să-mi dau seama de multe, dar mi-e greu să fac acest pas, de câte ori se uita după altele mereu plângeam și-mi spunea să-l iert că nu o să mai facă și tot făcea, pe mine mă doare când face asta, mă face să cred că eu nu-s ceea ce-și dorește. E prima mea relație am stat atât cu el, mi-e greu. Mi-a zis ca se schimbă.
Tu decizi ce faci, fa ce ți-am spus..scoate o foaie de hârtie și scrie.
Ce zici tu acolo nu e relație, doar profita de tine
Și ce dacă e prima relație? Ai 18 ani. ești tânără și peste 10 ani. când o să ai 28..ai destul timp crede-mă.
Fa ce ți-am spus mai sus..fii doar tu cu persoana ta. gândește-te..nu-i okk
Fa altceva ca să-l uiți.fa sport,investește în tine,timp bani, educate.
Scuze că zic asta dar sunteți Moldoveni cumva? Că am auzit, că oamenii de pe acolo au multe obiceiuri de genul
Nu uita ce ți-am zis, decizia e în mana ta, daca nu crezi că poți cere ajutorul părinților.
Vorbește cu tatăl tău
Da, suntem Moldoveni. N-am o relație bună cu niciunul, sunt divorțați. Urma să plecăm în străinătate amândoi, dar nu cred ca o să mai pot. Crezi ca dacă i-aș da timp, s-ar putea schimba?