Vina mea, bineînțeles.
O femeie, niciodată nu te va înșela atât timp cât e îndrăgostită de tine sau cât te iubește.
Dacă nu reușești să fi pentru ea acel bărbat de care va fi veșnic îndrăgostită, poți să o învinuiești că a căutat în altă parte?
Asta e valabil și dacă se inversează rolurile.
Vina ei. Daca eu sunt atât de rău pentru ea să mă lase și pe urmă face ce vrea cu cine vrea
Nu este vina nimănui pentru ca omul NU este proiectat în ADN sa fie monogam! Cercetătorii de la Oxford și Harvard au DEMONSTRAT asta
Sincer iti zic dar tot ce ai scris aici sunt niste aberatii. Infidelitatea poate sa apara chiar si daca o femeie te iubeste foarte mult, nu are mereu legatura cu nevoile emotionale, o poate face strict sexual.
Cum sa fie vina ta cand esti inselat? Vina apartine persoanei in cauza in totalitate, inselatul nu e o greseala, e o alegere.
Vina este in totalitate a infidelului fie el barbat sau femeie, persoana inselata nu vad ce vina ar putea sa aiba.
Man, despre ce femei vorbim?
Că femei (ca și bărbați) pot fi de la ultimele javre, până la femei adevărate, de caracter, care nu vor face niciodată ce ai spus tu.
Iar spre deosebire de unii bărbați, femeile, atunci când sunt îndrăgostite și satisfăcute sexual, nu vor înșela niciodată.
Nu judeca femeia prin prisma unui bărbat. Că ești departe, foarte departe.
Asa e ca iti dau lumea peste cap daca afli ca infidelitate apare si cand iti iubesti partenerul? Stiu ca pare greu de crezut dar se intampla si asta, apare altcineva dupa care ti se aprind calcaiele indiferent de stadiul relatiei in care te afli. Infidelitatea nu inseamna doar ca te indragostesti de altcineva si te bagi in relatia cu alta persoana, infidelitatea poate fi strict fizica adica sexuala, crezi ca nu poti face sex si cu alta persoana chiar daca iti iubesti sotul/sotia? Atat barbatii cat si femeile sunt ''capabili'' sa faca asta, asta e realitatea nu povestile de care zici tu. E adevarat ca infidelitatea poate fi si din cauza neintelegerilor dintre parteneri, din cauza chimiei care a disparut, sentimentelor diminuate dar asta e doar o cauza a infidelitatii iar infidelitatile nu se produc doar in situatia asta. Cel care insala o face din alegere proprie, indiferent de relatia pe care o ai cu partenerul nu e scuzabil sa inseli, asta e psihopatie si tupeu fantastic ca tu sa dai vina tot pe partener. Pastrand proportiile (nu zic ca situatiile sunt la fel, d-aia am zis ca pastrez proportiile) ce ai zis tu e echivalentul a unui viol justificat, adica tot victima sa fie de vina, pana la urma cel inselat e o victima in ecuatia asta, gandeste-te cate femei nu-s manipulate si sunt inselate, la fel de bine exista si femei care manipuleaza partenerii, adica nu ai cum sa dai vina tot pe saracul care a fost inselat.
Tu poate nu ai face asta dar altele ar face-o, asta nu inseamna ca nu exista si situatia asta daca esti una din exceptiile de la regula. Atractia fata de altcineva nu tine de tine, apare involuntar indiferent de stadiul relatiei sau sentimentelor tale pentru el, viata nu inseamna alb pe negru ci are atatea nuante de gri, nu trebuie sa excluzi nicio posibilitate.
Dă-mi voie să nu consider real ce ai scris mai sus.
"sex si cu alta persoana chiar daca iti iubesti sotia"?
Poate fi real pentru o persoană care nu a avut prea multe experiențe sexuale până la soție și care, logic, nu poate refuza nimic din ce poate să i se ofere. Pentru că vrea să cunoască și altceva. Asta e logic.
Dar dacă ești un om normal cu o viață sexuală normală și înainte de căsătorie, crede-mă că nu mai ești deloc tentat de aventuri aiurea doar ca să te descarci sexual.
Nu mai ai nevoie de așa ceva. Ajungi la saturație. Dispare "vânătorul" din tine.
Majoritatea, când ajung maturi și se căsătoresc, au deja puzderie de experiențe sexuale în spate. Nimic nu mai e tentant.
(nu vorbesc de prostiile pe care le fac unii care se însoară/mărită pe la 19-20 de ani iar apoi ajung la concluzia că ei nu și-au trăit viața)
Întrebarea în sine n-a fost pusă prea inspirat pe site-ul ăsta unde experiența sexuală a majorității userilor e fabuloasă dar inexistentă.
Vina este a amandorura!
Atata barbatul cat si femeia inseala pentru ca nu gasesc acasa, ceea ce au nevoie: intelegere, dragoste, sex si satisfactie sexuala.
Vina mea, daca ai încredere în oameni e mereu vina ta, sa fie clar, sa numai ocolim realitatea, în oameni niciodată să nu te încrezi
IanisCrsiti întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: