| VrRos05 a întrebat:

Dacă spui la o femeie că ești virgin la 22 ani se crucește
Dar dacă o întrebi pe ea câți barbati a avut, nu știe că nu i-a numărat?
Cum ar putea scăpa societatea de asemenea zdrențe?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aminteşte-ţi că unele pierderi sunt de fapt câştiguri.
Vei înţelege într-o zi de ce.

85 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Fatamuntilor a răspuns:

Draga,nimeni nu te obliga ai legaturi cu femeiele daca nu iti face placere.
e total aiurea sa cataloghezi femeile pe baza experimentelor tale neplacute.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru VrRos05):

Nici nu e nevoie!

| Hyperion7 a răspuns (pentru Alexia999997777777777777):

Un răspuns foarte pertinent!
Asa este!

| VrRos05 explică (pentru Alexia999997777777777777):

Eu as interzice dreptul la relații minorilor, relație de la 18 ani în sus, wtf

Uite că se poate să fii și "sfânt" și aa nu te dăruiești de la.o varsta frageda,
Unii băieți de ce ne putem păstra, dar femeile nu, doar noi avem p**ă și ne "cade", voi nu aveți nimic laughing

| Corina3434 a răspuns (pentru VrRos05):

Fa-i mamei tale, fatalaule cracanat si chel.

| Celestina003 a răspuns:

Haha,nu cumva trebuia invers? Tipa este spălată pe creier de curvie, ea nu mai știe ce e ăla bine, sau normal....si tu te bagi la minte ei? Ai grijă să nu devii si tu la fel după ce numai ești virgin. ...si nu orice fata merita un tip așa ca tine, alege una normală, ca tine.

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru VrRos05):

Doamne ce minte învechită, zici că vorbesc cu bunica.
Ce păstrare?
Să nu o faci nu te face " zeu" cum nu te face " zeu" nici dacă o faci, este doar o decizie pe care ți-o asumi, tu o alegi.
Dechideti orizonturile alea limitate ca nu este ok sa generalizezilaughing))))))))))

Relație poate însemna multe, ca minor poți să ieși la o înghețată cu y și să vă plimbați prin parc.
Și se întâmplă să o iei pe cai greșite când în școli nu exista educație sexuala, părinții nu discuta cu proprii copchii și exista indragostire oarbă, dar sunt lecții și pe viitor, deci fiecare face cum considera ca este mai bine.

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru Hyperion7):

Mulțumesc frumos!happy

| IonelaIasmina a răspuns:

Nu va scăpa niciodată lumea de genul ăsta de femei.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Educație și disciplina!

| VrRos05 explică (pentru Corina3434):

Te fwt în gură și după îți place
Asa dacă va spune cineva dinainte ce intenții are cu voi o sa-l credeți nebun dar supa ce îl cunoașteți va place. Sunteți false voi unele femei, pai ori va place, ori nu, toți oamenii sunt la fel ce să cunoști.

Ba,da,ma face zeu, la 20 ani arătați ca niște mame și eu la 20 ani arat foarte tânăr, sunt schimbări hormonale în corp după sex, faci schimb de celule cu persoanele cu care faci, ești distrusa

Ai probleme cu femeile, nu? Probabil esti unul d-ala care are probleme cu, cucul. Si nu-mi vorbi asa. Ptr tine sunt o doamna.

Mă bine că sunt eu distrusă eu nu îmi expun frustrările pe TPU în fiecare zi legat de relații,cum faci tu.
Și nici nu jignesc toate persoanele de sex masculin,asta ca idee scumpule.
Mă întreb,pe măta o respecți sau tot așa măgar ești? ( Atenție mamelor care citesc ce răspuns dau: Educativa băieții ca își iau bășini în cap de mari smekeri care nu știu să respecte o femeie).
Dacă faci sex,faci cu cine vrei, nu trebuie să dai explicații nimănui, dacă tu nu faci sex= asta este problema ta, înseamnă că nu arăți atât de apetisant fizic așa cum spuilaughing, bine în afara de misoginisme și sexisme nu are cine sa vadă mai mult la tine.
Plus trageți-o cu bărbați dacă femeile de 20 arata ca niște mame și toate femeile sunt nașpa.( A și prin asta susții că mamele sunt cum? Urate? Mamele sunt cele mai frumoase ființe și una a stat cracita să te aducă pe tine pe lume când trebuia să te avorteze că ești o nulitate în aceasta viata).
Că sunt destui care așteaptă să ți-o tragă în cur dacă le spui bălării de genul, tine minte : Și cel mai mare dintre mafioți are respect pentru maicasa, iubitasa și sorsa tu ești un fel de Adolf Hitler, care în loc să vrea să dispară toată populația de evreii, el are ceva cu femeile.

| Turbo223 a răspuns (pentru VrRos05):

Pai cauti neaparat o virgina? Sunt multe femei care n au "km" pe care i zici tu

Cati bani ai?

| DeMicUnCălător a răspuns:

Sexul e ca măncare. Unii sunt gurmani, alții nu.
Nimeni nu-i zdreanță.

| mihai69 a răspuns:

Bănuiesc că te referi la virginii misogini când folosești epitetul "zdrențe".
Nu e problemă - din cauză că sunt virgini, nu se înmulțesc deci specia lor e pe cale de dispariție.

| tunoi88 a răspuns:

In ziua de astazi, nu prea cred eu ca mai exista baieti virgini la 22 de ani.

| VrRos05 explică (pentru tunoi88):

Sunt grămezi, poate vrei sa spui de femei

| VrRos05 explică (pentru Corina3434):

Dc te interesează, am pentru mine

Atunci excita-te privindu-i. Saracule.

| Peachdelight a răspuns:

Și de ce ești virgin la 22 de ani?

| Celestina003 a răspuns (pentru VrRos05):

Cu alexia99999977777 se ceartă aproape tot TPU, las-o că nu ai încotro....sunt doar niste fete frustrate care nu vor băieții virgini, ele vor de ala cu experiențe sa se distreze si sa le lase.

| Emma30555 a răspuns:

De ce te deranjează o femeie care a avut mulți bărbați? Ce rău ți a făcut ție sau societății? Sunt lucruri mult mai grave în societate asta nu face rău nimănui

| VrRos05 explică (pentru Emma30555):

Ca e parașută

| VrRos05 explică (pentru Peachdelight):

Ca nu știu cum sa fac o fată să stea de aia