Oricum no sa am iubita nici dacă as avea bani, doar pot sa merg la una de pe centură, care e mai deșteaptă decât voi astea "normale"
Pai la ce atitudine ai nici nu ma mir ca nu stau fetele. Pari cam frustrat și misogin ☺️
Oricum vă distrugeți viata singure multe dintre vii, dar sper să plătiți păcatele astea
Oricum vă distrugeți viata multe dintre voi, dar sper sa plătiți pentru păcatele astea
Cine alege planul Creatorului și anume de a fi virgin la căsătorie, o face spre fericirea lui și a copiilor lui ce cred alții e problema lor dar oricine poate oricând sa își ceara iertare Creatorului pentru trecutul lui și sa respecte pentru viitor principiile Creatorului.
Nu știu în ce lume trăiești tu puișor,dar personal multe femei au principii,cele cu o educație în spate.
Și cu siguranță sunt atât de inteligenta în cât sa nu vreau un misogin,sexist,care sa ma bata,sa îmi vorbească ca la usa cortului,ca îți garantez eu ca maxim ajunge el cel părăsit, nu eu.
Orice persoana este de înlocuit, simplu.
Și nu știu care tot TPU-ul se cearta cu mine, când foarte mulți mi-au considerat răspunsurile ca fiind ce trebuie și foarte mulți se cearta doar cu acest tip, oare câți i-au dat dreptate în sexismele făcute?
Hmm, doar tu.
Înseamnă că amândoi sunteți cazuri pierdute, hai o zi bună!
Si cum ai vrea să se comport un băiat cu fetele care și-o trag cu mai multi? Si se laudă. Sa le respecte? Să le îngrijească? Sa se căsătorească cu ele? Eu zic să îl lasi in pace ☮️☮️☮️ ori îl ajuti ori pa, este un site in cate ne ajutăm nu să ne criticăm si judecam, fiecare cu categoria lui de om...
Ești cam pe lângă, omul se baga în viata fetelor, le jignește și este sexist.
O tipa poate sa aibă și 100 de parteneri, dar vina ei ca ea este privita drept parasuta când un băiat care face la fel este văzut erou.
Și aici nu era vina " fetelor care aleg sa și-o tragă cu cine vor ele" ci a tipului frustrat ca nu se uita nici tataia la el din cauza " arogantei, sexismului și gândirii omului din pestera).
La revedere!
Câtă munca e pentru un baiat sa își facă o relație și câtă este pentru o fată.
O fată dacă vrea poate avea 10 barbati în următoarele 2 ore, un bărbat poate (câștiga) o fată în urmatoarele 7 luni
Deci când spui ca de ce femeilensunt judecate, uite de asta, pentru că sunt ușuratice, nu muncesc pentru nimic
Da,foarte ușor este pentru noi)
De asta noi astea naturale suntem luate de proaste și alea super botoxate și siliconate sunt puse în ramă.
Deci dacă nu arati bine fizic nu vin ofertele,de cât dacă dai de oameni care chiar te plac pentru ce ești și nu te vad ca pe o bucata de carne pe care își satisfac ei nevoile.
Ca foarte mulți sunteți egoiști în cam toate, nu vă gândiți de cât la plăcerea voastră,dar oare tipa de lângă voi este satisfăcută?
Sunteți egoiști pentru că sunteți conștienți că și voi aveți trecutul " patat" dacă o luam după logica voastră, dar din orogoliu bărbătesc vă credeți normali,ca asa trebuie sa fie.
Și fata aia care are la fel ca și voi, direct jignita și înjosită.
Mulți nu aveți succes pentru ca va doriți doar aventuri și aici sa nu crezi ca vai relație serioasa ci măcar să te intereseze de persoana din fața ta, nu doar să beneficiezi de serviciul oferit, pe care îl primești pe bază de " ce minciuni i-am spus lu proasta aia, acum îmi cade în plasa cum am și vrut).
Și tu în momentul în care deschizi gura și spui aberații că femeile " nu muncesc pentru nimic" și dacă au avut și ele 2 relații în urmă= panarame, cu siguranță ești ultimul trist.
În viață că să evoluezi că și persoana trebuie sa ai mai multe experiente cu oamenii,de orice fel și natura,ca să știi ce cauți în viitor și ce nu.
Că cu siguranță tipele alea nu sunt întreținute de unul că tine sau de altii sau de pe urma afacerilor nasoale,da?
Au și ele un job,multe au și facultate și master și sunt în funcții bune.
Dar din nou orgoliul masculin, te face sa te simți superior ( ca tu ești ala bun și restul sunt praf), când cred că problema ești tu, dacă ai schimba modul în care te comporți, exprimi cu siguranță ai deveni mai interesant în ochii fetelor și nu ai mai fi privit drept " altul care vrea doar sa ma arda".
Ca și la exemplul tău, dacă din aia 10 bărbați toți mint la fel, toți vor același lucru devine frustrant pentru o fata și astfel își pierde interesul pentru acei tipi și vrea altceva, ceva diferit, un om cu care poate sa discute despre tot feluri de subiecte.
Și când susțin ceva o fac pe bună dreptate, dacă înveți să folosești " unele", promit eu că nu o să mă mai leg de întrebările stupide și de generalizările = care dau dovada de sexism.
Zi frumoasa!
Voi femeile sunteti atât de proaste încât nu vă dați seama că toți bărbații vor sex indiferent de modul cum vă vorbesc. Chiar am vorbit cu barbati care îmi spuneau că "aleia i-a vorbit așa frumos, a scos-o în oraș, i-a făcut poftele și a pacalit-o când a dus-o acasă cum că vor să facă paste împreună, doar ca să ii pice și să o fută.
Nu ma ascund de cuvinte, că tot nu pricepeți că viata e despre sex și placere, cu atâta rămânem
Să fie cum zici tu, eu am cunoscut și alte forme de iubire, care cu siguranță nu s-au rezumat doar la sex.
Și de asta cred încontinuuare în acest lucru, cu siguranță nu o să rămân personal în aceasta viata doar cu sexul și plăcerea
O să rămân cu propriile mele realizări și o să lucrez la versiunea mea.
Iei ceva realizări cu tine
Fă sex cât poți de mult pana la ultima suflare, că atunci sa nu mai ai regreta ca ai pierdut ceva în viata și n ai experimentat.
Bine, eu nu sunt în măsură să vă dau sfaturi vouă femeilor, că oricum oferiți placere cui nu merită
Să fie la tine, sexul pentru mine nu este ceva fără de care nu pot să trăiesc.
Viața mea depinde de cu totul alte lucruri.
Nu este vina nimănui că " oferim plăcere cui nu merita", uneori pur și simplu nu cunoști adevărata față a unui om și apar sentimentele de iubire și etc.
La fel și în cazul vostru, ce voi nu oferiți atenție tipelor care nu merita?
Să terminam cu toate aceste reproșuri, nu toți avem aceeasi viata și nu toată lumea are dezamăgiri multe și alegeri nesportivite, deși consider ca alea mai mult se transforma în lecții.
Hai, seara frumoasa!
Aurelian0709 întreabă: