anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca sunt cu un baiat de 5 luni si ma despart si a doua zi ma cumbin cu altu sunt curva?

28 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
pai daca te combini imediat, inseamna ca nu ai avut nimic pentru fostul partener..cand iubesti, nu poti trece asa usor. daca cu fostul nu ai facut sex, nu este nici o problema.dar daca ii schimbi ca pe sosete, cum crezi ca se numeste o astfel de fata?
O seara bunahappy

| shadow72 a răspuns:

Judecand si dupa avatatul dat da....esti o mica curva

| Doηηa a răspuns:

Bullshit...

| Alexandru0007 a răspuns:

Poti sa te combini, sa o iei usor, dar asta inseamna ca nu prea iti pasa de fostul

| RAY a răspuns:

Eu sunt neutru la intrebarea ta
daca erai baiat erai sfant daca esti fata esti curva ce aiurea, ce gandire irationala, ilogica tu vezi logica in asta? sexul e o nevoie umana experienteazal cat mai des si nu baga in seama oameni irationali, din punctul meu de vedere esti un om care isi indeplineste scopul biologic
nb

| milan9 a răspuns:

Imoralitatea dinainte de a-ti inteemia o familie aduce acest "statut" de care spui tu, nu simplele amicitii...

| Peaches a răspuns (pentru milan9):

Hm... Imoralitatea dupa ce ti-ai intemeiat o familie ce statut aduce?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu. In primul rand, curva inseamna o femeie care se ofera barbatilor pe bani.
In al doilea rand, inseamna ca tu nu ai avut niciun sentiment pentru baiatul de care te-ai despartit. Incearca totusi sa te implici intr-o relatie (ca sa spun asa) daca tot stai 5 luni sau mai mult. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, doar corecta si totusi mincinoasa cu fostul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inteligenta sigur nu esti, asta e cert. Nu stii nici sa scrii corect, si zici de chestii sentimentale? Vai de viitorul tau, atat iti spun!

| Hakuouki a răspuns:

Esti oricum, deci nu e grav.

| Public22 a răspuns:

Din punctul meu de vedere, da. te pup. laughing

| LittleBugsBunny a răspuns:

In ochii lui poate vei parea posibil si in ochii unor amici prieteni cunostinte dar in opinia mea e mai rau sa stai cu un baiat si sa iubesti pe altu aia e definitia mea pentru curva daca nu iti mai place lasa-l simplu

| chazz a răspuns:

In sens figurat, da!
Nu ar trebui sa iti pese, eu te voi considere o c**va daca vei face asta.
o relatie e ceva serios, daca pentru tine nu a insemnat nimic du-te la altii, c**va! big grin

| Dyony01 a răspuns (pentru chazz):

Daca nu imi pasa nu stateam 5 luni o.o

| chazz a răspuns (pentru Dyony01):

Ti-am spus parerea mea, apreciez ca nu m-ai injurat, eu ti-am spus ce consider, gandeste mai profund "problema".
Numai bine!

Răspuns utilizator avertizat
| RexCuParuCret a răspuns:

Daca nu i-ai spus din timp ca vrei sa va despartiti atunci clar... ca... DAAA!

| Miky1 a răspuns:

Nu,atat timp cat stabiliti dinainte k nu mai sunteti impreuna.Succes in noua relatie!

| anonimus321 a răspuns:

Nu,esti extraterestru.

| Everithyng1922 a răspuns:

Nu, nu esti!
Nu l-ai inselat, deci nu esti!
Cum poti crede asa ceva?
Atat timp cat nu inseli pe nimeni si nu te culci pe bani, cum poti fi asa ceva?

| Bobes_Ion_1989 a răspuns:

Intr-un fel da intr-un fel nu adica tu chiar daca nu esti o sa pari.:*

| Rome0Oo a răspuns:

Oleca

| MariaMra123 a răspuns:

Bineinteles ca nu.Ce te face sa crezi asta? De obicei de pui intr-o relatie atat de devreme pentru ca vrei sa-l faci gelos ori pentru ca vrei sa treci peste. Daca el asta crede e strict problema lui.Tu nu trebuie sa pui la suflet.Mult noroc! big hug :*

| LauraCrs a răspuns:

Da esti, stai linistita nu e nimic anormal la varsta ta de 11 ani sa fi curva! Bafta

| Stefanuta a răspuns:

Buna. Curiozitatea mea este daca ai tinut la baiatul cu care ai fost 5 luni. Daca a fost numai de distractie si acum esti cu baiatul pe care chiar il iubesti, nu esti curva. Ai fost doar confuza. Este alegerea ta ce faci si nu ar trebui sa iti pese de ce spun altii. Fii cu cine esti tu fericita si pe cine iubesti. Daca saptamana viitoare o sa fii cu altcineva, nu este nici o problema. Atata timp cat esti fericita. Traieste-ti viata cum vrei tu, nu cum iti spun altii.