In ochii lui poate vei parea posibil si in ochii unor amici prieteni cunostinte dar in opinia mea e mai rau sa stai cu un baiat si sa iubesti pe altu aia e definitia mea pentru curva daca nu iti mai place lasa-l simplu
Buna
pai daca te combini imediat, inseamna ca nu ai avut nimic pentru fostul partener..cand iubesti, nu poti trece asa usor. daca cu fostul nu ai facut sex, nu este nici o problema.dar daca ii schimbi ca pe sosete, cum crezi ca se numeste o astfel de fata?
O seara buna
Imoralitatea dinainte de a-ti inteemia o familie aduce acest "statut" de care spui tu, nu simplele amicitii...
Poti sa te combini, sa o iei usor, dar asta inseamna ca nu prea iti pasa de fostul
Eu sunt neutru la intrebarea ta
daca erai baiat erai sfant daca esti fata esti curva ce aiurea, ce gandire irationala, ilogica tu vezi logica in asta? sexul e o nevoie umana experienteazal cat mai des si nu baga in seama oameni irationali, din punctul meu de vedere esti un om care isi indeplineste scopul biologic
nb
In sens figurat, da!
Nu ar trebui sa iti pese, eu te voi considere o c**va daca vei face asta.
o relatie e ceva serios, daca pentru tine nu a insemnat nimic du-te la altii, c**va!
Nu,atat timp cat stabiliti dinainte k nu mai sunteti impreuna.Succes in noua relatie!
Buna. Curiozitatea mea este daca ai tinut la baiatul cu care ai fost 5 luni. Daca a fost numai de distractie si acum esti cu baiatul pe care chiar il iubesti, nu esti curva. Ai fost doar confuza. Este alegerea ta ce faci si nu ar trebui sa iti pese de ce spun altii. Fii cu cine esti tu fericita si pe cine iubesti. Daca saptamana viitoare o sa fii cu altcineva, nu este nici o problema. Atata timp cat esti fericita. Traieste-ti viata cum vrei tu, nu cum iti spun altii.
Nu, nu esti!
Nu l-ai inselat, deci nu esti!
Cum poti crede asa ceva?
Atat timp cat nu inseli pe nimeni si nu te culci pe bani, cum poti fi asa ceva?
Da esti, stai linistita nu e nimic anormal la varsta ta de 11 ani sa fi curva! Bafta
Daca nu i-ai spus din timp ca vrei sa va despartiti atunci clar... ca... DAAA!
Bineinteles ca nu.Ce te face sa crezi asta? De obicei de pui intr-o relatie atat de devreme pentru ca vrei sa-l faci gelos ori pentru ca vrei sa treci peste. Daca el asta crede e strict problema lui.Tu nu trebuie sa pui la suflet.Mult noroc! :*