E ok daca vreti copil. Dacă nu, nu. Nu trebuie neaparat sa ejaculezi sa intre spermatozoizii in vagin. Exista lichidul preejaculator care poate conține spermatozoizi (nu simti cand iese)
Folosiți prezervativ de la început pana la sfârșit fiindcă asa va protejati de o sarcină nedorită plus boli cu transmitere sexuală (degeaba nu ati facut cu nimeni. Exista boli de genul care se transmit genetic) și nici macar sa nu va ganditi să ia fata pastila de a doua zi ca ii strică corpul, hormonii si probabil ajunge la spital. Exista mii de prezervative(puteti lua una subțire de la durex preferabil)
Gasesti in orice magazin
Îți las un link sa vezi cum arată
https://www.durex.ro/products/durex-feel-thin
Daca nu va căsătoriți înainte mu e ok. Virginitatea e darul primit de la Creator pentru a fi daruit numai partenertenerului de casatorie. In Cartea Lui scrie:Fugiti de curvie! Dacă faci sex fara casatorie relația voastra nu e binecuvantata de El, pacstul curviei nu aduce fericire pe termen lung in viata nimănui și apoi va mirati de ce nu iese bine. Daca vreti binecuvântarea, aprobarea lui peste relația voastră, casatoriti_va prima data. Un barbat adevarat nu ține o fată pe care o iubeste in stresul unei sarcini nedorite ci isi asuma responsabilitatea de a o proteja, de a fi tată chiar si pentru copiii neprogramati.
Daca doriti fara prezervativ, este foarte ok, atat timp cat folositi alta masura contraceptiva. Recomand sterilet
Daca nu folositi niciodata, este foarte grav.
Te risti si daca o bagi o data neprotejat, nu fa riscati degeaba.
As fi raspuns si eu dar annonimaaaa555 a raspuns mult prea bine pentru a putea sa mai adaug si eu ceva.
Asa ca asta sunt eu tacand din gura
Nu e deloc ok. Poate ramane insarcinata.
Protejeaza-ti partenera folosind prezervativ. O protejezi de sarcini nedorite si va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-la-baieti
Voi chiar nu cititi nimic despre cum se face sex in siguranta? Da o cautare pe Google, mai informati-va.
Iar sfatul cu steriletul e mai mult decat prost si inadecvat! Nu se pune sterilet la fetele virgine! Nici doctorul nu se baga.
Nu este ok sa faceți sex neprotejat. Protejati-va! Pentru sănătatea voastra și liniștea viitoare.
Nu contează de cât timp sunteți împreună, eu zic mai bine protejat ca să nu aveți probleme, o sarcină nedorită, dacă cumva îți vei da drumul în ea și te hotărăști să o faci neprotejat, să îi spui ei să ia pastila de a doua zi, dar să nu fie luată mai târziu de 24 de ore de la efectuare actului. O recomandare mai fac, dacă ai mai puțin de 18 ani, eu zic mai bine să mai aștepți până ajungi la vârsta asta, că atunci corpul tău este 100% pregătit.
Doamna asta mai demult avea o problemă cu mine că nu vreau să am relație, că cică îmi e lene să caut, nu, pur și simplu nu simt nevoia. Deci, să nu te miri de ce mai scrie. Aia ce spune ea, nu mai este demult valabil, dar vin cu o paranteză că multe studii au confirmat că cel mai este să faci sex la vârsta de 18 ani jumătate, atunci se zice că oricine este 100% pregătit.