Da, sigur ca da. Si oricum n-ai mai fi virgina, fiindca virgina este acea femeie care nu a avut nici un fel de contact sexual, si o penetrare, oricat de mica, e contact sexual.
DA! "decat putin" = Sanse 100%! Mai bine cauta si invata PETTING-UL, cu o igiena locala. generala si manuala impecabila!, si abia atunci, daca "Junior" are ceva de Artist in el, va putea intra putin, cat sa-ti stimuleze punctul G, si sa mai si ramai virgina, daca mai esti! DECI: la varianta expusa de tine, ramai sigur! ASA CA, daca tot nu ai rabdare sa mai cresti, FOLOSESTE PREZERVATIVUL!
Da mai se poate sa ramai insarcina si sa fi virgina in acelasi timp.mai greu dar se poate.depinde daca va jucati si va frecati organele sexuale si te prosteste ala ca o baga si el putin si ca o sa ramai virgina.cum zicea acum o luna o tipa p-aici.se poate.sau mai stiu eu ce nazbatii faceti, se poate.
Si fecioara maria cum crezi ca a ramas insarcinata fiind virgina? nu? e, am dreptate?
Deutsa... un sfat, ...nu te mai juca cu prietenul tau asa.sau macar daca va jucati pune-i un prezervativ.Sau hotarati-va sa-o faceti calumea si protejat si gata.ca e aiurea sa stai stresata ca nu sti daca esti insracinata...sau nu sau daca a te imbolnavesti etc...
Nu mai esti virgina daca a intrat macar putin, si da exista sanse sa ramai insarcinata.
Sa fii virgina nu e mijloc contraceptiv.intr-o picatura de sperma innoata milioane de spermatozoizi care sunt mai eficace la ajuns la ovulul tau, decat michael phelps la capatul piscinei.si baietelul ala arunca mai mult de o picatura in "piscina ", q siguranta.
Pai ori esti pregatita si iti doresti lucrul acesta ori nu. nu se poate cu jumatati de masura pentru ca e ceva foarte important, trebuie sa ai o amintire frumoasa iar persoana sa fie speciala pentru tine.
Nu.himenul se prezinta ca si o bariera in calea spermatozoizilor.ai grijsa sa nu t-il rupa.este foarte important acest lucru.
Deutsa, presupun ca ai 14 ani daca pui intrebari din astea, mai bine pune mana pe carte si nu sa iti stea gandul la p##a ca si asa ai timp
Cheers
Deutsa no comment? Din ce am inteles eu tu esti virgina si fata cuminte? Care pe langa esti si o fata desteapta.
Bine ma daca tu zici
Pey...mereu daca am facut ceva, am facut cu prezervativ, aici era vorba de o contrazicere intre noi 2. el crede ca nu poti ramane, eu crd k poti ramane
Daca sperma lui intra in contact cu "tine" sau cu mana lui si apoi cu "tine", poti ramane insarcinata. E nevoie de un singur spermatozoid care sa iti fecundeze ovulul pentru a ramane insarcinata...deci aveti grija...
Si vezi ca se pot lua boli chiar daca nu a introdus-o in totalitate si doar te-a atins...
Raspunsul meu nu se vrea " la misto", dar, totusi, te intreb: iti plac jumatatile de masura? adica: nici in cal, nici in caruta. daca vrei sa faci dragoste pregateste te si fa o pana la capat. asta i reteta: detasare totala, nu te mai intereseaza de nimic si de nimeni, doar de partenerul tau.
Deci daca tunu' n-are loc pe poarta a strapuns un proiectil... sau daca oastea se buluceste la gaura pesterii si n-are loc ca-i prea numeroasa, da' a razbit un voinic. Viteazu' ala a tras lozu cistigator. Daca ma-ntelegi. Adica lozu peste 9 luni, o sa fie o mogildeata dragalasa
Da, normal k poti ramane gravida,, dar...mai.bine.potolestete.sau.incepeti viata sexuala.in regula.dar.eu.as vorbi mai intai cu mama sh dupa aia.asa ca ai grija.sh.chiar mii se pare k esti inpa mik.pentru.a'ti incepe viata sexuala.la.14 ani...add:princess_2009 vb acolo.mai multe deuta.:*pup.
anonim_4396 întreabă: