| IceCreamy a întrebat:

Daca sunt virgina si introduc degetele in diferite zone intime (ma mastrubez) pot sa vedin...nevirgina? Sau cum s`o zice... Funda! Va rog fara batjocura si site`uri!

11 răspunsuri:
| KDily a răspuns:

Nu. Ca sa te dezvirginezi e nevoie de spermatozoizi. Nu te poti dezvirgina decat daca intretii relatii sexuale cu un baiat! Bafta:*winking

| FlorenceVi a răspuns:

Bai. doar ce am mai vazut intrebarea asta!
Compara si tu degetul cu o...straight face Cum crezi ca te-ar dezvirgina un deget? straight face

| Evellin a răspuns:

Eu presupun k nu..adk decat dk ai vreun contact sexual poti sa t dezvirginezi. dar mrg.

| Crisstttina a răspuns (pentru KDily):

Sa te dezvirginezi e nevoie de spermatozoizi?laughing pe ce lume esti?

| Yuyakee a răspuns:

Lol e o intrebare capcana? laughing evident ca nu

| athos01 a răspuns:

Daca introduci degetele in vagin poti sa rupi himenul si te dezvirginezi daca vrei sa vb da add la mrns_adrian

| vasic a răspuns:

Evident ca da. daca bagi 2, 3 degete si rupi himenul. Diferite zone intime. nu-s chiar asa de diferite sunt doar doua.

| KDily a răspuns (pentru Crisstttina):

Eu pe ce lume sunt?rolling on the floor)...eu vad ca tu ai pus o intrebare la care si tu stii raspunsul dar ai pus-o asa la vrajealawinkingtongue si da e nevoiebig grin

Fiecare cu mentalitatea lui oh go on mai documenteazate de pe net

| KDily a răspuns (pentru Crisstttina):

Upss..sczhee hee)...nu stiu dc mi s-a parut ca ai scris insarcinata rolling on the floor...scz greseala meatongueblushingblushingblushing

Nu-i nimic happy