| Alin_Cristo_1990 a întrebat:

Daca suntem ambii virgini si ea, nu a mai fost cu alt baiat, poate avea vreo boala, ma refer daca fac fara prezervativ.pot lua vreo boala?

10 răspunsuri:
| Anonim0000r a răspuns:

Pai, daca ambii sunteti virgini, logic ca nu a mai fost cu alt baiat. Sansele sunt mici, dar vezi ce faci sa nu o lasi gravida.

| corbulalbrosu a răspuns:

Probabilitate extrem de mica ce tinde spre 0 (zero) sa aiba vreo boala mostenita genetic.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Poti sa iei ceva inteligenta, daca ea e mai desteapta ca tine.De ce nu te informezi tu frumos inainte de a face sex? Mai lasa maneaua, ochelarii de soare si lantul de marlan.Hai sa nu zici ca ma iau degeaba de tine,nu iei nici pe dracu,cel mult o infectie marunta daca are ea ceva, sau niste paduchi, nimic grav, dar ramane aia gravida si sa vezi distractie.Ce poate sa iasa din un tata prostalau si o mama cam la fel? Pai nimic bun, te informez eu.Foloseste un prezervativ pana esti pregatit sa ai copii, adica niciodata fiindca nu mai avem nevoie de inca unul ca tine.

| Anonim0078965 a răspuns:

Poti cum sa nu poti, dar sanse mari sunt ca peste 9 sa intrebi pe TPU cum se schimba scutecul. La modul cel mai serios, daca nu doriti copil, folositi prezervativ.

| Beautifulbutcold a răspuns:

Nu, nu poti lua nicio boala daca ambii sunteti virgini. Insa te sfatuiesc sa va protejati! Nu cred ca iti doresti un copil la varsta asta!

| TheImpaler a răspuns:

Boala, nu cred. poate doar daca are hepatita...de exemplu.si aia se poate face si de la o injectie sau de la o extractive de masea. dar te crezi capabil sa-ti controlezi ejacularea?winking
pune prezervativ ca nu mori!

| DeathIncarnate a răspuns:

Riscu' meseriei, cumetre.

| mihai69 a răspuns:

Da, există boli care se iau prin contact sexual, chiar dacă partenerii sunt virgini.
HIV, HPV, hepatita B și C, chiar și sifilisul sunt boli care se transmit ȘI pe cale sexuală, dar nu NUMAI.
Așadar, o minimă protecție SAU un set complet de analize sunt obligatorii. Deși protecția e bună și pentru a preveni o sarcină nedorită, sau infecții bacteriene ale rănii de la deflorare.

| Anonim0078965 a răspuns (pentru Beautifulbutcold):

Exista boli care se pot mosteni genetic:HIV, sifilis etc. Nu da sfaturi daca nu esti in masura.

| peperonies a răspuns:

Posibil dar improbabil.