Pai, daca ambii sunteti virgini, logic ca nu a mai fost cu alt baiat. Sansele sunt mici, dar vezi ce faci sa nu o lasi gravida.
Probabilitate extrem de mica ce tinde spre 0 (zero) sa aiba vreo boala mostenita genetic.
Poti sa iei ceva inteligenta, daca ea e mai desteapta ca tine.De ce nu te informezi tu frumos inainte de a face sex? Mai lasa maneaua, ochelarii de soare si lantul de marlan.Hai sa nu zici ca ma iau degeaba de tine,nu iei nici pe dracu,cel mult o infectie marunta daca are ea ceva, sau niste paduchi, nimic grav, dar ramane aia gravida si sa vezi distractie.Ce poate sa iasa din un tata prostalau si o mama cam la fel? Pai nimic bun, te informez eu.Foloseste un prezervativ pana esti pregatit sa ai copii, adica niciodata fiindca nu mai avem nevoie de inca unul ca tine.
Poti cum sa nu poti, dar sanse mari sunt ca peste 9 sa intrebi pe TPU cum se schimba scutecul. La modul cel mai serios, daca nu doriti copil, folositi prezervativ.
Nu, nu poti lua nicio boala daca ambii sunteti virgini. Insa te sfatuiesc sa va protejati! Nu cred ca iti doresti un copil la varsta asta!
Boala, nu cred. poate doar daca are hepatita...de exemplu.si aia se poate face si de la o injectie sau de la o extractive de masea. dar te crezi capabil sa-ti controlezi ejacularea?
pune prezervativ ca nu mori!
Da, există boli care se iau prin contact sexual, chiar dacă partenerii sunt virgini.
HIV, HPV, hepatita B și C, chiar și sifilisul sunt boli care se transmit ȘI pe cale sexuală, dar nu NUMAI.
Așadar, o minimă protecție SAU un set complet de analize sunt obligatorii. Deși protecția e bună și pentru a preveni o sarcină nedorită, sau infecții bacteriene ale rănii de la deflorare.
Exista boli care se pot mosteni genetic:HIV, sifilis etc. Nu da sfaturi daca nu esti in masura.
Innocense întreabă:
anonim_4396 întreabă: