| Tuşnea_CristiAlexandru_1999 a întrebat:

Daca te masturbezi pe la ora 13:00 si noaptea la ora 12 faci dragoste cu partenera ta, se poate intampla sa ramana însărcinată?

Răspuns Apreciat de Editori
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca folosesti prezervativ, sansa este foarte foarte mica, practic aproape zero. Daca nu folosesti prezervativ, dar nu ejaculezi in vaginul partenerei (nici macar o picatura cat un sfert de varf de ac) sansa variaza intre 4 si 27%, in functie de perioada ciclului menstrual in care se gasea ea (presupunand ca intre cele doua episoade ai urinat si te-ai spalat foarte foarte bine). Daca ejaculezi in vaginul partenerei, sansa este intre 5 si 98% (daca amandoi sunteti sanatosi si fertili)

8 răspunsuri:
| Andersann a răspuns:

Daca nu ai urinat in toata aceasta perioada ( slabe sanse ) e imposibil ca ea sa ramana insarcinata atat timp cat nu ai ejaculat in ea

| Emilian65 a răspuns:

Daca in perioada mentionata nu te-ai mai masturbat, nu este posibil sa ramana gravida.

| Tuşnea_CristiAlexandru_1999 explică (pentru Andersann):

Nu am ejaculat in ea, si in acest timp m-am urinat de vreo 3 ori!

| Andersann a răspuns (pentru Tuşnea_CristiAlexandru_1999):

E ok atunci, ati scapat

| Dumy1717 a răspuns:

Nu e nici o sansa

| kandaraki a răspuns:

Nu, daca te-ai fi autosatifacut la 13.00 si seara la 23.00 ai fi facut sex, atunci ar fi ramas insarcinata, fiindca ora impara cu ora para nu duce la sarcina

| kandaraki a răspuns:

Tu nu faci dragoste, ci sex, habar nu ai ce e aia sa faci dragoste, implica sentimente, relatie, etc.
voi sunteti niste tineri care doar vo trageti si pe urma va plangeti ca ramaneti gravide cu iubitele voastre!

| Tuşnea_CristiAlexandru_1999 explică:

Am si eu o intrebare.
Dacă faci dragoste cu partenera ta, si te ejaculezi in prezervativ, după îl dai jos, mergi si faci un dus cu apa si sapun, si vi inapoi si faci din nou dragoste fara prezervativ, este posibil sa ramana spermatozoizi pe penis si sa ramana insarcinata?
Multumesc