| Rizer a întrebat:

Daca un baiat atinge organele genitale unei fete (asa jucandu-se)fara ca ei sa fie goli, se poate intampla ceva, chiar daca ei nau avut contact sexual si nu au umblat cu prostioara baiatului?

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Adica ce sa se intample? Eventual sa te exciti, dar mai mult de atat nimic.Si de ce v-ati juncat imbracati, e mult mai frumos dezbracatwinking. Serios acum, daca te referi sa sarcina eu iti zic sa dormi linistita.Si daca umblai cu ¨prostioara¨ baiatului era acelasi lucru.Atat timp cat nu a-ti avut contact sexul ¨serios¨.nu exista nici un risc. Bafta

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poti ramane insarcinata. Dar eu zic sa inveti ce e ala un penis si apoi sa te apuci de vitejii din astea.

| Silvia a răspuns:

Hei ce poti sa patzesti?laughing
Pe la varsta adolescentei, mai ales daca arati bine ti se intampla asta mai mereu laughing
Adica...baietii se excita si te iau la ei, te pipaie ( peste tot ) si pana la urma este doar o joaca... e foarte bine ca erati imbracatiwinking

Stai linistita! daca stau si ma gandesc de cate ori am fost "violata" eu ...cred ca as fi avut sute de copii laughing
E normal ca la varsta noastra sa ne jucam asa pentru ca nu facem nicio prostiehee hee

Bafta!
P. s. Poti pipaii si sa te lasi pipaita cat vrei tu pentru ca nu se intampla nimic laughing

| Encore a răspuns:

Te exiciti si tu si el mare chestie doar nu te lasa gravida ca te atinge straight face

| cribus a răspuns:

Asta era intrebarea unde ai fost luata la misto...nu te supara dar intrebarea ta e ceva de genul am vorbit la telefon cu prietenul meu despre sex pot ramane insarcinata? sa nu te superi pe mine

| Rizer explică:

Si eu nu mam referit la mine! Mam referit in general!

| crisS a răspuns:

Nu se intampla nimic

distractie placuta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate ca el sa stea cu munitia incarcata pe teava, e foarte dureros happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Rămâi însărcinată dacă ai un contact sexual în adevăratul sens al cuvântului, în perioada de ovulație și nu aplici nicio metodă contraceptivă.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar mami tau stie ce intrebari pui tu aici pe TPU? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai mai... Jignesti baietiilaughing) Prostioara? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lollllll, ce de...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu baga baiatul prostioara, iti garantez, nu se intampla absolut nimic. Tehnica asta pe care ai descris-o tu se numeste petting.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate intimpla