Da. Inseamna ca tine la prietena lui, iar cea cu care a fost in perioada cat a fost despartit de fosta era doar ceva trecator.
Nu ceea ce iti spune,nu ceea ce sterge, nu ceea ce promite sunt dovezi de dragoste si respect! Astea se simt si nu azi, nu maine! In timp!
Serios?! asta face?! vorbeste cu el. nu-i normal sa se poarte asa cu "actuala". daca nu reiese nimic din discutie dai papucii. inseamna ca nu te merita.nu te teme sa discuti cu el. bafta! fundita?
Da isi iubeste si respecta prietena actulala dar nu e frumos ce i-a facut acelei fete trebuia sai vb si sai spuna ca va reveni la fosta dragoste si fata intelegea, asa a facut-o sa se simta prost.
Eu cred ca tine la tine si de frica sa nu te piarda i-a facut asta ceilalalte fete(dar a fost cam dur) daca nu il crezi si ai impresia ca te minte sau iti ascunde ceva vb cu el. cred ca dupa despartire el s-a gandit bine si a realizat ca nu marita si si-a dat seama ca a gresit si la cine tine mai mult dar mai bine vb cu el sSuscces
Off...respectul e un lucru bun dar totusi de tot...itnelegi tu insa da, omu chiar poate te iubeste, s-a combinat cu aia crezand ca mai gaseste o fata ca tine, adica dupa un an te obisnuiesti cu un tip de femeie, caracter si etc, insa e greu de spus dintr-un rezumat ca cel facut de tine, dar raspunsul meu e da, si vorba lu' anutzica, vorbeste cu el si ajungi tu la momentul in care sa iti dai seama daca te iubeste sau nu!
Take care!:X:X