Posibil sa te placa, dar sigur nu vrea sa fie cu tine.
E un mod de a te refuza foarte politicos.
Cred ca ti-a spus intr-un mod frumos ca nu te place dar nu e sfarsitul lumii daca el nu este atras de tine.Esti o fata frumoasa si sigur vei gasi pe cineva care sa te placa, doar ca nu este el acel cineva.
De unde știi că nu ești genul lui? Ți-a zis el?
Vorbiți mai mult și ai să vezi dacă te place, te va scoate afară.
De fapt, l-a intrebat o fata: iti place de Patricia(adica eu) si a zis cele de mai sus. cand am aflat s-a uitat la mine cu un fel de ras-neras.
Una e să întrebe o colega și una e să întrebi tu. Încearcă cum zic eu să vezi că e altceva.
Poate te considera frumoasa ( ca si fizic ) insa ca personalitate nu esti genul lui. inseamna ca nu te place insa recunoaste ca esti frumoasa.
Nu! Poate nici macar frumoasa nu te considera(decat putin.).A spus asta ca sanu te jigneasca!(prima scuza care i-a venit in minte!)
Păi eu cred că nu. Orice băiat iti poate spune că esti frumoasă, da` asta nu inseamnă neapărat că te place.
Inseamna ca nu te place. Chestia cu "esti frumoasa" a spus-o doar sa nu para nesimtit.
P.S.
Înainte de vacanța a zis ca mă place, dar după vacanța a zis la ora de engleză: I hate kissing Patricia/Urasc sa o sarut pe Patricia(adică pe mine). Toată clasa a bufnit in ras, in afara de noi doi. La ora următoare, de sport, având astm, trebuie sa stea pe banca. Atunci a plâns... După o săptămâna, a zis ca vrea sa stea cu mine, a fost de acord si dirigu, dar s-a mutat cu altu. Daca am sta fata si baiat in ordinea alfabetica, as sta cu el!
După cele spuse, mă place sau nu?