Păi eu cred că nu. Orice băiat iti poate spune că esti frumoasă, da` asta nu inseamnă neapărat că te place.
Inseamna ca nu te place. Chestia cu "esti frumoasa" a spus-o doar sa nu para nesimtit.
Posibil sa te placa, dar sigur nu vrea sa fie cu tine.
E un mod de a te refuza foarte politicos.
Poate te considera frumoasa ( ca si fizic ) insa ca personalitate nu esti genul lui. inseamna ca nu te place insa recunoaste ca esti frumoasa.
P.S.
Înainte de vacanța a zis ca mă place, dar după vacanța a zis la ora de engleză: I hate kissing Patricia/Urasc sa o sarut pe Patricia(adică pe mine). Toată clasa a bufnit in ras, in afara de noi doi. La ora următoare, de sport, având astm, trebuie sa stea pe banca. Atunci a plâns... După o săptămâna, a zis ca vrea sa stea cu mine, a fost de acord si dirigu, dar s-a mutat cu altu. Daca am sta fata si baiat in ordinea alfabetica, as sta cu el!
După cele spuse, mă place sau nu?
Cred ca ti-a spus intr-un mod frumos ca nu te place dar nu e sfarsitul lumii daca el nu este atras de tine.Esti o fata frumoasa si sigur vei gasi pe cineva care sa te placa, doar ca nu este el acel cineva.
De unde știi că nu ești genul lui? Ți-a zis el?
Vorbiți mai mult și ai să vezi dacă te place, te va scoate afară.
De fapt, l-a intrebat o fata: iti place de Patricia(adica eu) si a zis cele de mai sus. cand am aflat s-a uitat la mine cu un fel de ras-neras.
Una e să întrebe o colega și una e să întrebi tu. Încearcă cum zic eu să vezi că e altceva.
Nu! Poate nici macar frumoasa nu te considera(decat putin.).A spus asta ca sanu te jigneasca!(prima scuza care i-a venit in minte!)