Pai e posibil.
De exemplu e posibil sa te fi placut inainte, dar dupa sa ii faci ceva, ce sa-l enerveze pana la acel punct unde apare ura.
Asta este putin cam cu suis si coboras.
Poate sa te placa sau poate sa nu. Oricum indiferent ca a spus asta de ciuda ca nu te poate avea sau chiar asta crede despre tine cu acel om nu trebuie sa mai ai tangente.E clar ca nu judeca limpede.
Daca nu i ai gresit cu nimic atunci nu cred ca un baiat care te a placut cu adevarat te ar fi numit vreodata in modul asta denigrant. Ca in proverbul cu vulpea care nu ajunge la struguri si zice ca sunt acri. Oricum nu merita sa ti pierzi timpul gandindu te la tipul respectiv.
Uneori cuvantul de "curva" nu este folosit in adevaratul sens al lui, ci in mod peiorativ, ca sa defineasca o neplacere fata de tine: pentru ce i-ai zis, facut etc.
Buna,
Pai, eu n-am de unde sa stiu ce e in mintea lui. Oricum, lumea din ziua de astazi e de o rautate imensa, si nu are nevoie neaparat de un motiv ca sa vorbeasca prostii. Stii, din frustrare oamenii spun si fac multe, important e sa nu-i bagi in seama si sa-ti vezi de viata ta.
Daca face asta, ceea ce e important e ca nu te merita si ca e un taranus.
Deah daca nu ati avut o relatie, gen doar el simtea si dupa tu i-ai dat reject iar acum te face curva e clar e ceva la bibilica lui. Sfatul meu fereste-te de astfel de tipi, fugi de ei subt posesivi si agresivi.
Da, totusi e o dragoste neimpartasita ce spune ea, iar tipul e deplasat.
Nu te numește nimeni așa dacă te place. Acuma poate tu i-ai făcut ceva rău mare, sau îți bați joc de el, poate de aceea îți zice așa.
lololololol întreabă: