| Virgin20 a întrebat:

Dacă un virgin pare disperat după sex așa cum spun femeile,
cum vine că ei nu au făcut sex niciodată și ele au făcut de sute de ori?
Cine e mai disperat din toată povestea asta,fetelor? Sau vouă vi se pare un lucru mărunt sexul care poate fi făcut la orice oră și de aia când vine unul și vă spune că e virgin, e disperat...
Diferența e ca un virgin doar "pare disperat" dar voi unele chiar "sunteți" disperate de-a dreptul.
Nu mai băgați toți bărbații în același oală.

7 răspunsuri:
| LordCristobal a răspuns:

Pai hai sa iti zic o treaba.
O fata nu se lasa asa usor agatata sau convinsa sa faca sex precum un baiat/barbat.
Sa zicem ca o fata agata un baiat pe strada, acel baiat va raspunde instanteneu la oferta fetei in speranta ca se va culca cu ea.Pe cand fetele nu se lasa asa usor agatate, baiatul trebuie sa fie genul de cavaler care sa le dea pe spate.
In situatia asta barbatii par mai mult disperati.
Dar si femeile gresesc cand baga barbatii in aceeasi oala, nu toti barbati fug dupa sex, sunt unii baieti linistiti si cu principii puternice.

| iulia0514 a răspuns:

Ma e interesant ca încă nu am văzut pe aici vreo femeie să-și plângă de mila că e virgină! Deci cine e mai disperat?

| Marius22222222222 a răspuns (pentru iulia0514):

Ba e

| iulia0514 a răspuns (pentru Marius22222222222):

Ce e?

| Marius22222222222 a răspuns (pentru iulia0514):

Femei care se plâng că sunt virgine

| iulia0514 a răspuns (pentru Marius22222222222):

Poate ai vrut sa spui! "Ba da sunt" din "Ba e" ce poți înțelege? Ma eu femei de 30 -40 de ani nu am văzut pe aici sa se plângă ca îs virgine dacă tu ai văzut bravo ți-ehappy

Răspuns utilizator avertizat