Pai ..atunci cand te priveste insistent sau incearca sa se bage in vorba cu tine sau amicii tai. ..atunci cand apare foarte des in locurile care frecventezi tu ..sunt foarte multe chestii
Daca unui baiat ajunge sai lucesca ochii si sa i se si spuna acest lucru, e un fel mai mult decat placut...
Eu cred ca doar vrea sa ti-o traga. Par foarte fericiti cand sunt pe cale sa primeasca ceva.
prea esti sigura pe tine, tu cand vrei sa i-o tragi cuiva cum iti fac ochii, ca girofarurile la smurd sau ale pompierilor?
Da, este foarte posibil sa o placa dar acum nu trebuie ca fata respectiva (adica tu ) sa dea semne ca e lesinata dupa "ochi-lucitori" deoarece sunt ochi intre ochi, daca intelegi ce vreau sa spun
Deci, sa explic situatia. Beat nu era sigur, ca eram la scoala. Putin afumat, probabil. Neonul/lumina sunt excluse pentru ca era semi-intuneric acolo unde eram noi. M-am gandit ca poate i-a placut doar cum arat.Tocmai de aceea am cerut mai multe semne.Multumesc totusi celor 2- 3 persoane care chiar mi-au raspuns.
Nu prea cred sa fie asta cazul, adica sper sa nu. Nu pare genul.
Te asigur ca nu era beat. Nu ai vazut cum sclipesc ochii copiilor cand vad o jucarie care chiar le place si pe care o vor neaparat? Era aceiasi privire.Sa nu se inteleaga totusi ca ma compar cu o jucarie, pentru ca nu e asa.
Ar fi destul de ciudat, pentru ca miscandu-se sau mergand pur si simplu sageata aia ar cam arata pe rand pe fiecare din jurul lui.Sa tin minte sa-mi cumpar un tricou de-asta, poate cine stie, isi da seama.