| Wowhow a întrebat:

Daca unui baiat ii lucesc ochii atuci cand se uita la o fata, ca si cum ar fi foarte fericit, si ii zambeste frumos si sincer, e posibil sa o placa? Mai dati-mi si alte semne ca sa fiu sigura, va rog.Multumesc frumos! happy

Răspuns Câştigător
| pufi18 a răspuns:

Pai ..atunci cand te priveste insistent sau incearca sa se bage in vorba cu tine sau amicii tai. ..atunci cand apare foarte des in locurile care frecventezi tu ..sunt foarte multe chestiilove struck

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MasterYoda a răspuns:

De obicei, ochii lucesc la betie...

Răspuns utilizator avertizat
| dany3lmihnea a răspuns:

Daca unui baiat ajunge sai lucesca ochii si sa i se si spuna acest lucru, e un fel mai mult decat placut...

| GiveMeYourPussy a răspuns:

Cred ca era beat si de aceea ii luceau ochii si zambea laughing)

| Pitzipoanca a răspuns:

Eu cred ca doar vrea sa ti-o traga. Par foarte fericiti cand sunt pe cale sa primeasca ceva.

| NeneaGogu a răspuns (pentru Pitzipoanca):

prea esti sigura pe tine, tu cand vrei sa i-o tragi cuiva cum iti fac ochii, ca girofarurile la smurd sau ale pompierilor?

| NeneaGogu a răspuns:

Da, este foarte posibil sa o placa dar acum nu trebuie ca fata respectiva (adica tu ) sa dea semne ca e lesinata dupa "ochi-lucitori" deoarece sunt ochi intre ochi, daca intelegi ce vreau sa spunwinking

| Wowhow explică (pentru NeneaGogu):

laughing N-am mai ras atat de bine de ceva timp.Mersi laughing

| Wowhow explică:

Deci, sa explic situatia.laughing Beat nu era sigur, ca eram la scoala. Putin afumat, probabil.laughing Neonul/lumina sunt excluse pentru ca era semi-intuneric acolo unde eram noi. M-am gandit ca poate i-a placut doar cum arat.Tocmai de aceea am cerut mai multe semne.Multumesc totusi celor 2- 3 persoane care chiar mi-au raspuns. happy

| Wowhow explică (pentru Pitzipoanca):

Nu prea cred sa fie asta cazul, adica sper sa nu. laughing Nu pare genul.happy

| Wowhow explică (pentru MasterYoda):

Te asigur ca nu era beat.laughing Nu ai vazut cum sclipesc ochii copiilor cand vad o jucarie care chiar le place si pe care o vor neaparat? Era aceiasi privire.Sa nu se inteleaga totusi ca ma compar cu o jucarie, pentru ca nu e asa. laughing

| Wowhow explică (pentru Suntetiprearatati):

Ar fi destul de ciudat, pentru ca miscandu-se sau mergand pur si simplu sageata aia ar cam arata pe rand pe fiecare din jurul lui.Sa tin minte sa-mi cumpar un tricou de-asta, poate cine stie, isi da seama.laughing

| MasterYoda a răspuns (pentru Wowhow):

Dar poti sa devi...hee hee