Vorbind il surprind adesea, ca doar nu e mut. Cochetand nu cred ca l-am vazut, dar nu cred ca as face urat. As interveni in discutie si finut i-as arata doamnei/domnisoarei ca el e al meu.
Cred ca m-as baga si eu in discutie si as vedea daca am motive de gelozie. sau nu .
Bai, nu cred ca trebuie sa fii atat de IMPULSIVA, pana la urma nu ti-ai pus amprenta pe el, nu scrie numele tau pe el, si daca nu-i dai putina libertate, si o sa te certi cu el din orice, o sa zica ca esti o nebuna paranoica, si pa si la revedere.
lasa-i si lui o anumita libertate.si nu-mi spune ca iti e frica sa nu ti-l fure alta, daca e sa ti-l fure, ti-l fura oricum, si daca esti geloasa si impulsiva si daca nu.
Atata timp cat intre voi exista sentimente puternice, si mai ales respect si incredere, nu vad de ce ai reactiona impulsiv. A purta o conversatie( si chiar a cocheta) cu o persoana de sex opus de cele mai multe ori nu inseamna acelasi lucru cu a dorii sa iti inseli partenerul...
...Asa ca doar tu poti decide cum reactionezi in fata acestei situatii destul de neplacute pentru oricine
MULTA BAFTA!:*:*:*
Pai nu stiu atata timp cat noi doi ne iubim nu cred ca m-ar parasi pentru o alta fata...incearca sa nu mai fii asa impulsiva pentru ca vei avea multe de pierdut:*
A-si face pe pasiva/daca te bagi o sa spuna ca esti geloasa daca nu atunci ca nu-l iubesti...revine el daca te iubeste daca nu lasa gasesti pe altul.
ANOnMm întreabă:
Negativ1243 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: