Nu, du-te si fa-o, doar du-te, abordeaza, nu e nimic ciudat, daca te igora asta e, nu ai de ce sa te superi, nu o cunosti nu inseamna nimic, du-te cu incredere la ea si fa-o, crede-ma asta am facut eu azi si am ajuns sa vorbesc cu fete care nu l-am vazut in viata mea, fi increzator, glumet, uite-te in ochii ei fii tu, cel mai important e sa fii increzator, fai 1 compliment 2 dupa amagesteo putin, nu vrei sa pari disperat, considera-o ca de la egal la egal, vorbese cu ea ca si cum ai fi prieten cu ea. Muuuuult success! Du-te si fii barbat, o sa te invideze multi doar ca ai curaj sa te duci si sa ii spui,, buna,,. Fii barbat, si cel mai impotant fii elegant, daca o faci sa rada o poti cuceri. Doar fii tu, vorbeste cu ea despre ce pasiuni ai tu, chiar daca e vorba de morcovi, nu conteaza doar sa te pasioneze. Sper sa reusesti.
Da, e ok, mai putin faza cu "ai un minut?". Da senzatia ca o abordezi pentru a face donatii pentru nu stiu ce copil, ca ii dai vreun flyer, ca vrei sa-i vinzi ceva etc. Si risti nici sa nu te bage in seama. Anyway, esti de admirat pentru curaj
Daca ai tupeu nu e deloc stupid. Da te duci si o intrebi cate ceasul apoi ii spui ca nu ai mai vazut-o prin parca dupa aia mai inventezi prietene.
Depinde.
Ai putea sa te duci la ea si sa ii zici ca iti pare simpatica si dupa sa o intrebi :"tu ce parere ai despre mine"
Daca nu va cunoasteti logic o sa zica : "aa..pai stii ..nu te cunosc". dupa care poti sa ii ceri numarul si sa va cunoasteti ..de acolo o sa fie mult mai usor
Dany_Daniel_1998 întreabă: