Nu, du-te si fa-o, doar du-te, abordeaza, nu e nimic ciudat, daca te igora asta e, nu ai de ce sa te superi, nu o cunosti nu inseamna nimic, du-te cu incredere la ea si fa-o, crede-ma asta am facut eu azi si am ajuns sa vorbesc cu fete care nu l-am vazut in viata mea, fi increzator, glumet, uite-te in ochii ei fii tu, cel mai important e sa fii increzator, fai 1 compliment 2 dupa amagesteo putin, nu vrei sa pari disperat, considera-o ca de la egal la egal, vorbese cu ea ca si cum ai fi prieten cu ea. Muuuuult success! Du-te si fii barbat, o sa te invideze multi doar ca ai curaj sa te duci si sa ii spui,, buna,,. Fii barbat, si cel mai impotant fii elegant, daca o faci sa rada o poti cuceri. Doar fii tu, vorbeste cu ea despre ce pasiuni ai tu, chiar daca e vorba de morcovi, nu conteaza doar sa te pasioneze. Sper sa reusesti.
Daca ai tupeu nu e deloc stupid. Da te duci si o intrebi cate ceasul apoi ii spui ca nu ai mai vazut-o prin parca dupa aia mai inventezi prietene.
Da, e ok, mai putin faza cu "ai un minut?". Da senzatia ca o abordezi pentru a face donatii pentru nu stiu ce copil, ca ii dai vreun flyer, ca vrei sa-i vinzi ceva etc. Si risti nici sa nu te bage in seama. Anyway, esti de admirat pentru curaj
Depinde.
Ai putea sa te duci la ea si sa ii zici ca iti pare simpatica si dupa sa o intrebi :"tu ce parere ai despre mine"
Daca nu va cunoasteti logic o sa zica : "aa..pai stii ..nu te cunosc". dupa care poti sa ii ceri numarul si sa va cunoasteti ..de acolo o sa fie mult mai usor