Da mi s-a intamplat! Nu conteaza ca nu ti-ai pus busuioc..La mine a fost faza ca mi-am visat iubitul si azi dimineata am aflat ca ce baiat ai visat va fi alesu!
E doar un vis.Si eu am visat mai demult ca am gasit un diplomat cu bani si era ziua de luni. Si uite ca a venit si luni si tot fara diplomat a trecut ziua
Mi am dorit sa mi visez alesul, si l-am visat pe cel pe care il plac dar el nu stie
Unele se adeveresc...nici eu nu cred dar ma gandeam ca fiind boboteaza ar semnifica ceva acum ...nu stiu
Circula o glumă pe fb: dacă îmi pun șorici sub pernă, voi visa porcul cu care mă voi căsători?
Lăsând gluma la o parte se poate spune că necunoscute sunt manifestările inconștientului. Dacă tu vrei să-l aștepți pe Făt Frumos din vis este alegerea ta. Sfatul meu este să-ți trăiești viața.
Stii ca s-a facut un studiu stiintific si s-a ajuns la concluzia ca nu poti visa persoane pe care nu le-ai vazut niciodata?
Si eu cand ma gandesc la vreo fata buna uneori o visez. E doar un vis si atit.
Daca ai sa crezi in chestii de genul asta risti sa ramai o viata langa in idiot violent si betiv doar pentru ca are numele pe care l-ai visat tu in 2016, de Boboteaza...
Întrebarea care se pune este: tu ce simți pentru el? Ți se topesc picioarele după el? Simți fluturi în stomac? Dacă da, atunci abordează-l! Spune-i!
Dacă te place și este să fiți împreună o să fiți împreună.
Sau poți să te gândești că este o manifestare a animusului tău. Animus care a luat o formă cunoscută ție, cea a băiatului respectiv.
Animus - partea masculină dintr-o femeie.
Anima - partea feminină dintr-un bărbat.
N-ai priceput nimic din ce am scris eu Era un exemplu, o generaliza, dar n-i inteles...
Si nu, nu mi s-a intamplat, pentru ca nu cred in vise si nu am in preajma oamni betivi si violenti
L-ai visat pentru ca te-ai gandit la el si (in)constient ti-l doresti. Asta nu are nicio legatura cu aflarea destinului. Visele sunt simboluri pentru dorintele inconstiente.