Nu conteaza cum sta cu rezultatele la invatatura. Vad ca stie sa se exprime mai bine ca 90% din membrii acestei comunitati, deci e ok, la varsta lui.
Chiar daca nu e nici pe departe cel mai propice lucru pe care-l poti face, te sfatuiesc sa iti confesezi sentimentele fata de ea, fata in fata, sa-i spui in mod direct ceea ce simti.
Vei invata multe in viitor din experienta asta .
Bafta!
Iti zic eu ca fetele apreciaza sa le spui in fata ce simti... Bine, sa nu-i spui ca o iubesti ca o sa se uite ciudat la tine. Spune-i ca o placi, IN FATA, si ca o consideri o persoana mai speciala decat restul!
In loc sa bati apropo-uri pe care doar tu le intelegi, mai bine ai fi direct in a-i da un sfat, sau a-mi spune mie ce consideri ca e gresit din ce i-am spus.
Am sa-l rog pe Epi9645 sa-ti citeasca intrebarile, sa vada pe cine a premiat, pe unul care plagiaza, de ce zic asa? Deoarece tu al anii tai te lupti de un an si jumatate sa incepi o relatie cu o fata si nu reusesti dar sfaturi altora sti sa dai, cum vine asta ba sayWhaaat?
Omul se dezvolta, creste, invata lucruri noi in fiecare zi. Din fiecare experienta nasoala, inveti o gramada de rahaturi pe care de altfel le treci cu vederea.
Nu, nu ma chinui de un an jumate sa incep o relatie cu o fata.
Am asteptat 7 luni sa-i admit unei *** ca nu vreau sa fim doar prieteni, da, greseala de amator, asta si eram la vremea aia. Sfarsitul era inevitabil. Da, am suferit dupa **** aia inca 5 luni, groaznic.
Dar a trecut, lucrurile s-au schimbat, eu m-am schimbat.
Apropo, tu inca nu i-ai dat un sfat concret...
Apropo, nu te-ai schimabat deloc, incerci sa-ti ridici moralul singur dar degeaba tot la "friendzone", la fb si mess te cunosc foarte bine.
Ce sfat sa-i dau ma, sa-l invat cu sa o sarute p'aia de 13 ani? Esti aiurea, deocamdata sa-si vada de scoala iar cu fetele sa aiba o relatie de amicitie sa lase sarutarile pe mai tarziu.