| helloxbum a întrebat:

Dar dacă te lași ușor, își face impresia ca ești curva? Eu zic ca se cunosc, plus ca alea sunt pe interes, eu n am cerut nimic. Am și stat un an după el și doar și o bătut joc, deși e mai urat ca mine…. are treabă faza cu femeia ușoară sau nu? sau ca am zis de penis?

8 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Raspunsul este Da

| Cinic a răspuns:

Asta este o afirmatie misogina si invechita. Cum barbatii se pot bucura de sex, asa si femeile au dreptul sa o faca. Femeile care nu au obligatii au tot dreptul sa faca sex cu partenerul lor. Ca se cunosc de 2 zile sau de 4 ani. Important este ca ambii parteneri sa se protejeze. Să iti dau exemplu de dublu standard!
Barbat cu peste 20 de femei la activ este considerat seducator
Femeie cu peste 20 de parteneri la activ este considerata curva.
Eu zic ca daca doi oameni se plac foarte mult si exista si o chimie intre ei, nu vad nimic rau daca o fac dupa 2 zile. Asta nu o face pe femeie sa fie " usoara".

| luxlux2488 a răspuns:

Depinde ce vrea de la la tine, daca vrea doar asta, poti sa te lasi si peste 1 luna, ca te arde si dupa pleaca. Nu conteaza cand te lasi, depinde peste ce barbati dai! Sunt multe de zis pe subiectul asta!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai ajuns la concluzia ca si-a batut joc de tine. Accepti, inveti din greseli si mergi mai departe.
Ai gresit ca te-ai lasat usor?
Ai gresit ca n-ai cerut nimic?
Ai gresit ca ai acceptat situatia un an de zile?
Ai gresit ca i-ai insultat barbatia?
Doar tu cunosti raspunsul la aceste intrebari.

| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand nu te culci cu el pana nu te asiguri ca are sentimente puternice pentru tine si relatia este una serioaa,, avand de gand si o relatie de viitor cu tine.
Asa ca, greseala ta a fost fatala, te-a tratat cu usurinta cu care tu i te-ai daruit!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Cinic):

Nu e chiar dublu standard, si iti explic de ce.
O femeie trebuie doar sa fie disponibila. Doar cere si i se va da.
Pe cand un barbat trebuie sa munceasca un pic, sa-si foloseasca puterea de seductie. Chiar si aia frumosi, nu obtin ei tipele alea frumoase doar clipind din gene. Au si ei de munca pentru ceea ce-si doresc.

| Cinic a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Cu prima parte sunt de acord intr-o oarecare masura, ai dreptate, pana la urma femeia este the gate keeper. Dar aia cu arta seductiei este un rahat total. Si am vazut asta cu ochii mei de zeci de ori. Este demonstrat statistic ca o femeie are nevoie de mai putin de 5 secunde sa se simta atrasa sexual, si asta presupune doar looks. Nu ma intelege gresit, si personalitatea si compatibilitatea sunt importante dar daca nu ai looks, pesonalitatea si compabilitatea sunt total inutile! Nu spun ca se aplica tuturor femeilor dar se aplica pentru majoritatea dintre ele. Ca si barbat scund si cu aspect basic am avut cateva iubite mult mai atractive decat mine, deci se poate dar rar si in anumite circumstante.

| Goete a răspuns:

Cum ai stat un an dupa el?