| ingerashmeu a întrebat:

Dati-mi 5 motive bune pentru ca o fata sa nu aiba prieten in clasa a 8 a.va rog mult.multumesc!

Răspuns Câştigător
| AndyLavy a răspuns:

Cu placere. ma bucur daca te-am putut ajuta. oricum totul depinde de tine, de felul cum gandesti si cum vezi lucrurile. daca esti destul de matura si poti diferentia binele de rau atunci este foarte bine. sunt si exceptii, fete care au prieten si cu toate astea isi vad de treaba lor, insa foarte putine, majoritatea se lasa influentate, si asta este un lucru rau. eu spun asta din propria experienta, o relatie atunci cand trebuie sa te concentrezi pe scoala nu aduce mai nimic bun, daca nu stii sa iti organizezi timpul si nu iti stii prioritatile. acum nu spune nimnei sa nu ai prieten, insa depinde doar de tine in ce fel de va ajuta sau nu o relatie.

9 răspunsuri:
| TheonaBlood a răspuns:

1.Cu cat esti mai mica esti mai usor influentabila
2.Ai examene! PUNE MANA PE CARTE!
3.Ai timp toata viata de iubire
4.Fii speciala, lasa-te greu cucerita, arata ca esti "pretioasa"
5.Nu vrei sa suferi dupa un idiot.

| Mileycyrus_3073 a răspuns:

De ce nu?
parerea mea este ca daca inveti in continuare si nu ii oferi baiatului mai mult decat trebuie si aici ma gandesc la dragoste este ok.
fundita?big grin:d

| AndyLavy a răspuns:

Am sa iti dau doar unul si cred asta le include si pe celalalte:
pentru ca toate se fac la timpul lor!
Si chiar daca probabil esti satul/a sa auzi acelasi lucru de n ori : "trebuie sa inveti "DA chiar trebuie. Iar o persoana indragostita este cu capul in nori, iar o persoana cu capul in nori nu se poate concentra asupra scolii. Si lasand si asta evential, la o parte, de ce atata graba? avem destul timp sa iubim, sa suferim sa plangem si asa mai departe. Nu trebuie sa facem un lucru doar pentru ca este la moda. Ca are X iubit, trebuie sa am si eu! de ce?
Eu cred ca un iubit implica responsabilitati.si toata viata vom avea parte de asa ceva. Fa-ti unul.una atunci cand te simti cabapil, atunci cand poti constientiza ceea ce implica acest lucru. Iar majoritatea pustoaicelor de cls a 8a, sau mai mici, mai ales mai mici habar nu au ce sunt alea responsabilitati, consecinte si asa mai departe.
Din acest motiv o fata de cls a 8a ar trebuie sa isi vada de altele, nu sa isi faca un iubit.
Sper ca am fost destul de explicita.
Insa nu lasa pe altii sa te influenteze, tu fa cum vrei tu, in definitiv toti facem asta happy
bafta!

| AndyLavy a răspuns:

Scuze pentru eventualele greseli

| NicolasG a răspuns:

Buna
Un raspuns f complex gasesti la:http://www.youtube.com/watch?v=rZAbs9hH8Vk
sper sa poti dedica un pic de timp
merita, apoi poti decide

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A avea prieten, la orice varsta, nu este nimc gresit, din contra, este benefic.

Daca vorbesti de iubit, atunci problema este discutabila, in situatia in care multi copii fac sex de la varste tot mai fragede, multi ajung sa-si santajeze prietena / prietenul sa accepte mangaiatul in zone intime, acesta fiind doar pasul premergator inainte de relatiile sexuale, ceea ce duce iremediabil la deteriorarea ca fiinta, caracter, personalitate etc.

Nu trebuie sa cauti motivatiile in 5 elemente, cred ca incerci cu disperare sa renunti la prietenul tau, iar decizia ta este influentata de ceea ce spun colegii pe aici.

Cred ca aspectele astea trebuie sa le discuti cu parintii tai, si sa ai mai multa incredere in ei, iti vor binele, daca iti vroiau raul, te aruncau pe strazi, asa cum fac altii.
Noi spunem multe, dar parintii tai sunt cel mai in masura.

| ingerashmeu explică (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru sfaturi.tu ai aid de messenger ca sa putem vorbi?

| ingerashmeu explică (pentru AndyLavy):

Multumesc foarte mult pentru sfaturi.chiar m-au ajutat.si nu glumesc.

| ingerashmeu explică (pentru TheonaBlood):

Multumesc pentru cele 5 sfaturi.mi-am dat seama de multe lucruri.