anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dati-mi si mie niste idei de dragoste originale.i-am facut iubitului meu scrisori. tablouri ..am scris in fata blocului te iubesc.voi ce gesturi din dragoste ati facut iubitului-iubitei voastre? FUNDAAA

10 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

I-am oferit ceea ce avea nevoie.

| marinelamarin a răspuns (pentru neutrino):

i-am oferit si eu...da eu ma reeream la cf romantic.

| mihai01052013 a răspuns:

Buna marinelamarin, eu ultima data i-am facut un video cu pozele noastre am pus o descriere la fiecare poza si o melodie pe fundal o iesit super, mai ales ca am fost putin certati.succes.

| HeadShoot32 a răspuns:

Originalitatea o creezi singura, nu ceri sfaturi de la altii care au facut deja asa ceva sau se gandesc sa o faca. Deci cauta singura ceva original si o sa fie special.

| marinelamarin a răspuns (pentru HeadShoot32):

HeadShoot32 eu ma refeream la ideile voastre originale pe care le aveti.am avut si eu foarte multe idei pe care le-am si aplicat.si daca dai raspunsurile astea de 2 bani nici nu te mai obosii sa raspunzi.ma plictisesti.

| cristimihailov a răspuns:

Te-ai intrebat daca iubitul tau nu are nevoie de mare lucru de la tine decat de sex?

| marinelamarin a răspuns (pentru cristimihailov):

Pai facem deja sex.eu voiam sa ii fac o surpriza romanticahappy

| cristimihailov a răspuns (pentru marinelamarin):

Nu uita, el e baiat. S-ar putea ca ceea ce crezi tu ca o sa il rastoarne, s-ar putea sa nu fie chiar asa.

| marinelamarin a răspuns (pentru cristimihailov):

Dragul meu, ca sa stii si tu.el este genul de baiat foarte romantic si cand i fac ceva dragut, romantic i place ff mult el..nu e ca restul baietilor.este foarte cumonte, e diferit orcum.nu e ca toti golanii sa se uite dupa fete sau sa insele.sunt cu el de 2 ani.asa ca il cunost destul de bine.si daca ai niste raspunsuri de **** mai bine nu te mai obosii sa raspunzi.

| cristimihailov a răspuns (pentru marinelamarin):

O sa iti aduci aminte de raspunsul meu: la urma urmei tot cocosel biped este.

Si daca il cunosti atat de bine, chiar ai nevoie de idei de la noi, muritorii?