Buna marinelamarin, eu ultima data i-am facut un video cu pozele noastre am pus o descriere la fiecare poza si o melodie pe fundal o iesit super, mai ales ca am fost putin certati.succes.
Originalitatea o creezi singura, nu ceri sfaturi de la altii care au facut deja asa ceva sau se gandesc sa o faca. Deci cauta singura ceva original si o sa fie special.
HeadShoot32 eu ma refeream la ideile voastre originale pe care le aveti.am avut si eu foarte multe idei pe care le-am si aplicat.si daca dai raspunsurile astea de 2 bani nici nu te mai obosii sa raspunzi.ma plictisesti.
Te-ai intrebat daca iubitul tau nu are nevoie de mare lucru de la tine decat de sex?
Pai facem deja sex.eu voiam sa ii fac o surpriza romantica
Nu uita, el e baiat. S-ar putea ca ceea ce crezi tu ca o sa il rastoarne, s-ar putea sa nu fie chiar asa.
Dragul meu, ca sa stii si tu.el este genul de baiat foarte romantic si cand i fac ceva dragut, romantic i place ff mult el..nu e ca restul baietilor.este foarte cumonte, e diferit orcum.nu e ca toti golanii sa se uite dupa fete sau sa insele.sunt cu el de 2 ani.asa ca il cunost destul de bine.si daca ai niste raspunsuri de **** mai bine nu te mai obosii sa raspunzi.
O sa iti aduci aminte de raspunsul meu: la urma urmei tot cocosel biped este.
Si daca il cunosti atat de bine, chiar ai nevoie de idei de la noi, muritorii?
vladinhoVLADUTZ întreabă:
anonima182000 întreabă: