Buna.
Eu cred ca trebuie sa iti ceri scuze intai de toate, eventual ii dai si o floare... eu nu te-as sfatui sa iei cadouri exagerate pentru ca, momentan, nu mai formati un cuplu si e putin ciudat si unora li s-ar parea chiar nepotrivit.
Spune-i cat de rau iti pare, demonstreaza-i ca tii la ea si ca nu vei mai repeta greseala.
Te inteleg, uneori este foarte dificil sa treci peste o despartire, dar uneori trebuie sa stii sa pierzi. Daca fata iti spune ca nu mai vrea sa incerce ceva cu tine nu trebuie sa fii dur cu tine. Ai nevoie de o perioada in care sa ii vorbesti mai putin, sa stai mai mult cu amicii, sa cunosti oameni noi, sa te axezi pe altceva (un sport, studii, o pasiune... orice te face fericit). Gandeste-te ca viata ta nu se invarte in jurul ei.Sunt sigura ca ai o multime de oameni in spatele tau care te iubesc, te admira, carora le place compania ta si te apreciaza. Trebuie sa stii sa ii tii aproape, pentru ca acestia sunt oamenii valorosi in viata. In plus "are balta peste". Nu vei muri singur si, mai devreme sau mai tarziu, vei realiza ca am dreptate. Si eu am fost in situatia asta, stiu ce spun ...eu cred ca eram chiar mai rau, depresiva (in general noi, fetele, plangem si suferim mai mult).
Iti doresc multa bafta si capul sus! Viitorul iti surade si bucuriile se afla la fiecare colt de strada. Trebuie sa stii sa le vezi si sa te bucuri de ele.
Cu totii am avut si cate un esec in plan sentimental, se intampla. Iubirea poate aduce si suferinta, dar orice sfarsit inseamna un nou inceput
Pai daca vrei sa fii din nou cu ea cereti scuze, cumparai un buchet de flori, o ciocolata sau chiar un inel mic, ca sa vada ca o apreciezi. Nu ii spune direct ca vre sa te impaci cu ea. Asteapta un timp
Iti multumesc foarte mult greseala mea a fost ca eram prea serios in relatie mi-a cerut si libertate sai ofer se simtea obligata ca ii ziceam in fiecare zi sane vedem problema a fost ca eu i-am dat pe toti la o parte prieteni familie tot numai pentru ea avea tot timpul meu eram cuminte cu ea aveam grija cind era racita etc.
Mutubal întreabă: