| nuninuna16 a întrebat:

Dati va rog un sfat?! baietii se lipesc de mine ca lipiciul! de ce nu stiu, posibil cai inteleg, si stiu adiscuta cu ei intr-un mod casi o sora mai mare mi se jaluie si apoi eu ai dau vreun sfat! dar problema ca jumatatea mea nu-i place cind ne prinblam si vreun conoscut se saluta cu mine! ce sa fac cum sai lamuresc ca-l iubesc numa pe el si n-am cu nimeni nica!

15 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AllexxLove98 a răspuns:

II poti spune ca asa cum el are prietene cu care vorbeste si tu poti avea prieteni baieti pe care pur si simplu ii ajuti... si ii poti zice ceva de genu " Stii ca numai pe tine te iubesc, dar asta nu inseamna ca nu mai pot avea prieteni"... ( sper ca te va ajuta cu ceva )

| FriendsWithBenefits a răspuns:

E prea posesiv omul, vorba primului user care a raspuns, crede-ma n-o sa va tina daca el nu-si revizuieste atitudinea si renunta la a mai fi gelos degeaba.

Răspuns utilizator avertizat
| supradozadenebunie5 a răspuns:

In primul rand prietenul tau este gelos ar trebui sa vorbesti cu el despre problema asta sa ii explici ca tie iti face placere sa dai sfaturi altor persoane si ca daca vb cu ei nu inseamna ca aveti vreo treaba, poti sa discuti si cu prieteni tai de sex masculin sa nu te mai salute cand esti cu prietenul tau acum ramane la aprecierea ta

| nuninuna16 explică (pentru supradozadenebunie5):

Mersi de sfat ai dreptate

| nuninuna16 explică (pentru AllexxLove98):

Ai dreptate

| Ðσℓℓɴιηנα a răspuns:

E gelos. De ce e gelos? Pentru ca te iubeste prea mult si nu vrea sa te piarda. Intelege-l si tu pe el, pune-te in locul lui, dar in acelasi timp incearca sa-i explici ca cei care te saluta sunt doar amici, nimic mai mult, si ca el conteaza mult mai mult pentru tine. Poate ca n-o sa va tina mult, dar totusi n-am de unde sa stiu. Nu fa aceeasi greseala ca mine, sa te desparti, pentru ca pe urma nu ti-l vei putea scoate din minte. Ma rog atata timp cat zici ca-l iubesti.

| nuninuna16 explică (pentru Ðσℓℓɴιηנα):

O sa ma starui multumesc de sfat!happy

| nuninuna16 explică (pentru Heatherpazz):

Nu te intseleg ce ai invedere" sa inveti sa scrii " da sa ma erti poate nu stiu bine a scrii romina! eu is de la israel stiu engleza araba ivrita si rusa cel mai bine da romina cam asa si asa! asaca sama erti daca am scris vreun cuvint gresit

| Dariusuu a răspuns:

Auzi mai, ca lipiciul.

Dar ce esti tu Britney Spears?

Cu greu am reusit sa inteleg ce vrei sa spui.

Si ca sa iti dau un sfat, vorbeste cu el si spune-i ca te deranjeaza ca e asa posesiv.

| nuninuna16 explică (pentru Dariusuu):

Ok o sa vorbesc

| supradozadenebunie5 a răspuns (pentru nuninuna16):

Si fundita cine o merita?

| alexandra932323 a răspuns:

Esti panaramathinking

| AllexxLove98 a răspuns (pentru nuninuna16):

Sper ca ti-ai dat seama ca nu trebuie sa renunti la viata ta pentru iubit. Pentru ca nici el nu o face.