| Anoniiim711 a întrebat:

Dau Funda ce lui care raspunde!
Buna am o intrebare. eu sunt in clasa 7`a si vrea sa ma combim cu o fata din clasa11`a :d Fiind foarte buni prieteni, dar ea are iubit si eu cred ca tine foarte mult la mine. Cum sa o fac sa ma iubeasca? Dau funda!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Anoniiim711 explică (pentru GwessWhoo):

Mna. mersii. poate as avea o sansa. :d

| Anoniiim711 explică (pentru GwessWhoo):

Mersi oricum

| Komododragosh a răspuns:

Nu poti sa faci nimica altceva decat sa-i marturisesti. Daca tine la tine foarte mult, tine doar ca la un prieten, si nu ar trebui sa-ti faci sperante cu ea. Incearca sa-i arati ca tii foarte mult la ea, ca-ti doresti o relatie cu ea si ca ai putea s-o faci foarte fericita. Cea mai buna cale ar fi marturisirea, daca ea va stii asta, atuncea decizia finala ii va apartine ei. E complicat daca are iubit, s-ar putea sa se desparta sau poate nu, depinde daca considera ea ca esti mai bun decat el.
Iti doresc mult succes!

| Nuvăsufăr a răspuns:

N-ai şanse.
Are şi prieten care o să-ţi rupe fâşul dacă nu eşti cuminte.

| Amelya02 a răspuns:

Cred ca ai interpretat gresit prietenia asta dintre voi. Esti prea mic pentru ea, si tine la tine ca la un frate, sigur, iar daca are iubit.cred ca iti dai si tu seama.
happy

| Ana94 a răspuns:

Nu cred că ar fi cu tine pentru că eşti prea mic pentru ea, ea este mai mare decât tine cu 4 ani,plus că are şi iubit.Ea ţine la tine,e normal, doar sunteţi buni prieteni şi a ajuns să te iubească precum un frăţior mai mic, în niciun caz ca pe un iubit.Şi asta pentru că e mare de tine. Dacă vrei o prietenă fă-ţi una de vârsta ta.

| Anoniiim711 explică (pentru Amelya02):

@Komododragosh i-am spus deja ce simt.

| Anoniiim711 explică (pentru Ana94):

Da,, s-a mai despartit de iubitu ei din cauza mea. Ca m-a prins ca o sarutam. happy dar acum iar, s-au impacat.