Pastrez atatea amintiri,
Eram frumosi ca doi copii,
Mi-e tare dor de zilele senine!
nu e extraordinar dar m-a impresionat
fundita daca vrei:X!
Eu am scrise in carnetel tot felul de citate despre iubire
visez, cateodata o dragoste indepartata ca schizofrenia unui parfum [emil cioran]
am cel mai mare dispret pentru cei care rad de sinuciderile din iubire deoarece acestia nu inteleg ca o iubire ce nu se poate realiza este pentru cel ce iubeste o anulare a fiintei lui, o pierdere totala de sens, o imposibilitate de fiintare[emil cioran]
I'll believe
All your lies
Just pretend you love me
Make believe
Close your eyes
I'll be anything for you
:Voi crede toate minciunile tale
Doar sa pretinzi ca ma iubesti,
Fa sa cred...inchide ochii.
Voi fi orice pentru tine...
evanescence-anything for you
O fată deşteaptă sărută, dar nu iubeşte, ascultă, dar nu crede şi părăseşte înainte de a fi părăsită. – Marilyn Monroe
Frumusetea reprezinta intelepciunea femeii. Intelepciunea reprezinta frumusetea barbatului.
Cand viata'i o scena goala cu o sala neinduplecata si tacuta e preferabil sa ai iubirea in dreapta ta.Astfel tacerea nu va durea atat de tare. :XEste al meu propriu
Adesea, oamenii uita ca Una DIN componentele importante ale dragostei Este vointa de o iubi.
A iubi inseamna a suferi dar cum tot mai multi fug de suferinta tot mai putini stiu sa iubeasca...
"A iubi inseamna sa suferi. Dar pentru ca multi se feresc sa sufere, putini stiu sa iubeasca!"
Iubirea este cea mai inalta fericire la care poate ajunge omul, caci numai prin ea cunoast ca el e mai mult decat el insusi, ca e una cu totul.
E un punct de foc in noi, nemuritor si infinit, pe care nimic nu-l poate margini si nimic nu-l poate atinge. Il simti arzand pana in maduva oaselor si-l vezi stralucind pana in adancurile cerului...
ai să ma ierţi că nu pot fără tine
şi dacă n-ai să poţi şi n-ai să poţi
mie pierzându-te-mi va fi mai bine
eu tristul cel mai liber dintre toţi...
E facuta acum:Accepta ce ti se propune la momentul respectiv, caci viata e amara, si numai ai sansa de a te indragosti
Dragostea inseamna durere, cand numai unu' o da si celalalt o cere.Gelozie,certuri,pasiune,sinceritate,minciuna...asta inseamna dragoste!