Pune intrebarea pe forumu-ri gen sfatul medicului ca sa iti poata raspunda un medic. Pe multi ne depaseste asta
Mai nu va mai jucati cu astea. Nu stii cat de murdar era ala pe xxx sau pe maini. Zonele alea sunt sensibile la baieti si fete. Baietii se aleg cu infectie urinara daca se masturbeaza. Fetele la fel. Se transmit tot felul de infectii prin petting, herpesuri, bacterii. Nu stii ce igiena are ala sau aia, daca se spala, cu cine a mai facut ce a mai facut. Tu ai o infectie pe undeva, daca curge sange, ori urinara, vaginala. Este infectie. Ia niste antibiotice si vezi cum te simti. Amoxicilina, doxicilina. Nu prea sa dau fara reteta. Dar la infectie trebuie. Spalaturi cu musetel, si mai multa igiena, asta insemnand fara pettinguri si alte prostii. Sperma se strica repede. De asta fac baietii care se masturbeaza infectii urinare. Si daca ajunge la fata, ea nu stie ca se infecteaza imediat, in trei ore. La baieti se curata canalele prin urina, dar nu mereu. Asa ca mai multa igiena si mai si pastreaza-ti "curatia", cei care intretin relatii sexuale in promiscuitate, sunt o cloaca de infectii, dar nici nu mai simt ei asta. Herpesuri, bacterii, poate si sida, gonoree, tot felul de chestii care nu ai vrea sa le ai in vagin sau in tine. Cauta mai mult romantism si mai putin sex.
Asta nu e un subiect in care sa iti dai cu parerea. Mai ales daca nu stii. Si decat sa imi dau cu parerea si sa fie gresit mai bine ma abtin.
La o sarcina extrauterina daca era asa cum banuiesti tu, nu mai erai acu aici sa pui intrebari. Deci exclus sarcina extrauterina påna acum aveai hemoragie, febra, dureri de cap, cu siguranta ajungeai la spital.
Dar eu nu inteleg, ce te tine sa mergi la med de familie si sa povestesti ce ai scris aici?! Asa te poate trimite la un eco sau la ginecologie sau chirugie, ma rog... sa te investigheze.
Mikelangello, are o igienă corectă, este virgin, la fel și eu.