anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

DAU FUNDA.
De la un timp ma macina un gand. Sunt intr-o relatie cu un baiat, dar nu pot simti placere alaturi de el. Nu spun ca nu tin la el. Tin mult, doar ca nu simt acei "fluturi" in stomac. Ma simt de parca as sta cu un prieten, dar daca ne-am desparti probabil mi s-ar face dor. Problema este ca nu pot sa simt placerea unui sarut sau a altor gesturi. Totul pentru mine este mecanic, un proces ce are ca scop placerea sa.
Sunt atrasa de baieti, dar nu stiu de ce nu ma entuziasmeaza relatia in sine, ci doar gandul unei relatii. Este posibil sa fiu lesbi ori bisexuala? Pentru fetele/baietii care sunt intrebarea mea este: cum ati descoperit orientarile voastre? Cum pot sa imi dau seama de ale mele?

Răspuns Câştigător
| FemeiaPisică a răspuns:

Dacă nu îți place de prietenul tău nu înseamnă că ești lesbiană. Posibil să nu te atragă, dar nu înseamnă că nu te pot atrage alți băieți. Ai rămas în relație din obișnuiță cel mai probabil.
Pur și simplu nu îl iubești dacă nu simți nimic.

6 răspunsuri:
| seth2016 a răspuns:

>> doar ca nu simt acei "fluturi" in stomac

Fluturii in stomac nu inseamna iubire ci anxietate. Sunt o urmare a reactiei "fuga sau lupta". Se secreta adrenalina si sangele este directionat spre membre pentru a te putea lupta sau fugii. Stomacul ramane cu mai putin sange si simti fluturi si/sau gol in stomac.

Cand te indragostesti apare o stare de euforie, nu de anxietatate. In plus nu-ti poti scoate persoana iubita din cap.

>> lesbi ori bisexuala

Esti lesbiana daca esti atrasa sexual numai de fete si daca te indragostesti numai de fete.

Esti bi atunci cand esti atrasa sexual si de fete si de baieti si te indragostesti si de fete si de baieti.

Si asta nu e tot. Mai trebuie sa te si accepti lesbiana sau bi, adica sa-ti accepti orientarea sexuala.

Poti fi bi-curious atunci cand nu te-ai hotarat, dar explorezi sex si dragoste atat cu baieti cat si cu fete.

Daca nu simti nimic cu un baiat, incearca cu alt baiat. Incearca si cu o fata daca iti place de ea si accepta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai asteapta putin. Fluturii tai sunt acum in stadiul de ou. Urmeaza sa se transforne in larve, apoi in crisalide si la final in fluturi.

| NyctophobicGhost a răspuns (pentru anonim_4396):

Si cam ce stii tu de fluturi daca la tine saracii sunt inecati la fiecare blowjob?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Hehe pissy fetele ca tine au nevoie de un baiat care sa le tranteasca in pat si sa isi luxeze spatele cu ele e de inteles va place adenalina baiatul cu care stai e prea finut si delicat pentru tine este momentul sa te retragi elegant sa nu mai irosesti timpul baiatului si sa lasi victimizarea penibila pentru ca tu nu esti victima rosiei montate. cautati unul mai salbatic care sa te satisfaca

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NyctophobicGhost):

Ai dreptate! Sunt la dieta pe baza de proteine de cativa ani.De asta nu trec de stadiul de larve niciodata.Le.o face rau zincul. Uite o picanterie.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Daca mai cauti mult timp fluturi, ai sa ramai singura! E ceva ce se intampla foarte rar, nu tin toate viata, si nu toata lumea ii are!
Multi nu ii au niciodata!
Daca nu simti placere cu/langa el, tebuie sa discutati sincer, altfel, fiecare dintre voi va duce erorile din actuala relatie in viitoarele relatii ale fiecaruia!
Orice fata are de cateva ori in viata atractii catre alta fata sau femeie, e ceva normal!
Iti vei da seama din ceea ce simti si poti sa faci, in functie de ceea ce simti fata de unul sau altul, sau alta.