| FericituIndragostit a întrebat:

Dau funda la cel care are o parere care ajuta. Stati si cititi merita big grin

Will Smith spunea ca secretul vieti este " to run and read" in romana citi si a alerga. Ok deci alergatu de dezvolta fizic te tine intr-o stare de bine findca sportu elimina endorfine, si te tine in forma.
Cititu iti dezvolta partea logica a creierului, parte stanga mai inveti din trairile altora, vezi lumea altcumva.
Dar ramane o parte neducata, parte cealalta a creierului care se ocupa de sentimente, stari emotionale si restul.
Dupa parerea mea omu trebuie sa evolueza in mai multe domeni pentru a fi indeplinit : 1 Sanatate, 2 Cariera, 3 Viata lui sociala si amoroasa care ramane pe dinafara.
Sigur poti invata din carti despre acestea dar ramane tot intr-o icapacitate datorita putinei actiuni de la mediu inconjurator,
Deci propun la acest citat sa se aduage si A Iubi, findaca fara iubire viata noastra e goala, si ce daca suferi dezamagiri, esecuri in iubire asta e, te ridici, inveti din aceea experienta si treci mai departe.
Asta e viata frumoasa si urata dar al naibi de scurata, ramane la decizia ta daca vrei sa o traiesti. Asaca intreaba-te e : Daca a fost viata inainte de moarte, nu moarte dupa viata.
By Norbi ( Eu big grin )

Ce parere aveti.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce frumoasa ar fi viata daca toti s-ar ghida dupa teoria domnului mentionat de tine,"to run and read", mai ales partea cu "read".
Legat de iubire: Iubirea tine de parte morala, cultura, temperamentul, personalitatea, intr-un cuvant - creier.
Fiecare persoane percepe altfel iubirea.
Oamenii de la tara din anii trecuti vedeau iubirea strict banal : Daca sotia imi face mancare, creste copii ma iubeste, daca sotul nu se imbata, nu ma bate si e gospodar ma iubeste.
In zilele noastre unii vad iubirea cam asa: Daca tine poza cu mine la avatar ma iubeste, daca are status siropos ma iubeste, daca are in a relationship la facebook ma iubeste, daca nu vorbeste cu alte fete ma iubeste, daca ma alinta ma iubeste, daca vrea sa facem dragoste ma iubeste, daca renunta la virginitate ma iubeste, etc( ca exemple sunt interminabile).
Toti cei de aici cred ca iubesc/sunt iubiti dar confunda grav notiunile. De ce? Pentru ca in trecut din imposibilitate materiala oamenii nu aveau acces la informatii, cultura, iar azi din lene acuta si mentalitate proasta oamenii aleg sa nu foloseasca informatiile puse la dispozitie. Asa se ajunge ca multi sa spuna ca se iubesc, dar de fapt putini si simt. In cuvantul acela "read" intra multe notiuni. Toate sentimentele pe care le avem, pana si faptul ca simtit durerea fizica se datoreaza creierului. Toti centrii sunt acolo, el ne reprezinta total big grin

| FericituIndragostit explică (pentru anonim_4396):

Deci ai drpetate despre o parte a lumi care nu se informeaza. Dar "read" intra multe notiuni. Toate sentimentele pe care le avem, pana si faptul ca simtit durerea fizica se datoreaza creierului. Toti centrii sunt acolo, el ne reprezinta total big grin " Nus de acord dar imi place cum gandesti, uitete peste o carte de psiho sa vezi cum e creieru.Dar oricum un raspus foarte bun, mai astep si altele daca nu asta e castigaotru big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru FericituIndragostit):

Imi place mult psihologie si am citit carti de genul. Tind sa cred ca pentru toate actiunile noastre responsabil e creierul big grin El este si ultimul care te "lasa". In cazul in care nu stiai cand un om moare, creierul isi inceteaza activitatea abia dupa vreo 30 de ore de la decestongue

| FericituIndragostit explică (pentru anonim_4396):

Mama ce destepta esti laughing).Asa esti tot timpu? laughing. Oricum tare chestia aia, poate ne vedem la faculta de psiho, ti si meditati laughing