Nu putem sa iti dam niste sfaturi prea concrete in privinta asta, depinde f mult de mama ei, de ce relatie ai avut cu ea pana cand va prins...
Cel mai bine e sa discuti cu iubitul tau despre asta, el o stie mai bine pe mama sa
Ce are ea cu voi -sunteti tineri -daca ai un pic de sclipire incearca sa vb cu ea si sa o faci sa intelega ca e normal si ca si ea a fost odata ca tine. Sper ca nu te-a vazut cand ai sugeai jucaria baitului ei?-Ca atunci o sa te creada o carpa.
Sexul oral e ceva foarte normal si nu cred ca vreun om cu toate tiglele pe casa poate considera vreo femeie o carpa daca ii face sex oral iubitului. Dar vezi tu, nu toti au tiglele pe casa.
Mai intai invata sa scrii corect si apoi sa te ratoiesti la mama iubitului cu care ai facut sex.
De ce n-ai lasat si ferestrele larg deschise, de ce nu v-ati legat de gat cate o portavoce ca sa v-auda tot cartierul?
De ce-ai lasat usa deschisa, cand stiai ca s-ar putea sa vina acasa? Cine stie acum ce-si inchipuie despre tine... Ca esti vreo zdreanta. Nu ai ce sa faci, inceara sa o ignori; data viitoare cand mai faci sex, incuie usa.
Sa stati mai atenti tura viitoare.banuiesc ca e foarte jenant ce vi sa intamplat.lasa timpul sa treaca, intr un fel e vina voastra ca nu v ati asigurat sa nu va vada nimeni.
Ei erau plecati in alt oras la niste rude si au spus ca vin seara frate era ora 12 nu aveau ce cauta acasa si pana la urma s.a suparat degeaba
Cum, ai scris corect? Intr-un text, asa cum l-ai scris tu, nu exista inceputuri de propozitie scrise cu litera mare, la sfarsitul propozitiei se pune punct la sfarsitul textului de asemenea se pune punct s.a.m.d.
Doamne fereste! Mai omule eu am o problema destul de serioasa tu ai impresia ca stau sa fac eu pentru tine propozitie cu inceput cuprins inchiere si toate alea? Si "." Am pus pentru ca eram pe telefon si imi era mai la indemana sincer acum tu ori ai vrut sa faci pe desteptul ori nu aveai ce face si te-ai bagat degeaba nu suport asemenea oameni
BAM96 întreabă: