Merge, dacă o retragi la timp scad șansele de a rămâne gravida. Dar mai sigur este sa își calculeze ea ovulația, și puteți face sex liniștiți neprotejat în zilele ei nefertile
Nu înțeleg de ce să stați cu stres când există atâtea metode de protecție, prezervativul fiind sigur dacă este folosit corect.
https://www.csid.ro/......a-4538070/
Nu, fiindca si atunci risti sa lasi fata gravida daca ea este in perioada fertila.
Ce sex ar putea fi ala de 2 minute?
Asta este cea mai penibila si patetica partida sexuala intalnita vreodata, unde fata ramane nesatisfacuta si frustrata ca te masturbezi in fata ei, in loc sa intretii o partida sexuala normala si frumoasa, avand amandoi satisfactie.
Ma rog, se va convinge repede ca esti incapabil de acest lucru si se va descotorosi de tine, cauatnd un barbat potent, capabil sa intretina macar o partida sexuala normala si satisfacatoare.
Poți, dar există totuși un risc. Mai ales pentru că ești la început.
Dar poate o convingi să ofere o felație. Și tu să-i întorci „serviciul".
Dacă nu e ea în perioada fertilă, poți să te riști, dacă nu, mai bine nu. Pentru 2 minute de plăcere să te joci de-a Dumnezeu, crezi că merită? E de ajuns si o picătură să lași în ea și poate rămâne, iar alea 10 ore de ejaculare înainte, dunt cam puține, mai bine aștepti 24 ore măcar.
Risti, in alea 2 minute se pot intampla multe, nu conteaza durata.
Sunt atatea metode contraceptive in afara de prezervativ. Daca tot ar face-o fara, riscand BTS, cred ca poate folosi ceva temporar
Bosule, mai ales ca esti la început… protejează te te rog eu mulllt
Ca o lași pe aia cu prunci
Pai ar trebui sa-mi vina ciclul pe data de 28-29.
Și am făcuto pe 18-sau 19 nu știu exact nu știu ce perioada eram, dar nu a scăpat deloc sperma că a zis că nici măcar nu a ajuns in punctul să simtă sa ii vina, sau că se aproprie ejacularea, și I-am zis sa o scoată, și să o frece și a frecato și și-a dat drumul pe burta mea...
beausingurlamasamea întreabă: